Cashewnootkoekjes
met cashew-macadamia crème04 June 2019
Ingrediënten:
200 gr ongebrande cashewnoten (+ extra ter garnering)
- 6 el kokosolie
- 6 el honing
- 1 ei
- 1 tl kaneel
- 1 tl bakpoeder
- zout
- 100 gram chocolade
- cashewootnootcreme
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Doe de cashewnoten in een keukenmachine en vermaal ze tot meel.
Mix nog even goed door en schep dan 12 hoopjes beslag op de bakplaat.


Meer artikelen
- Stamppot spruiten met hazelnoten en pecannoten
- Mango-perzik ontbijttaart
- Chocolade fudge
- Arretjescake
- Spicy kool
- Courgette taart
- Vegan lasagne
- Hartige rabarbertaart
- Cashewnootkoekjes
- Flamkuchen
- Ruby chocolate chip cookies
- Vegan mac and cheese
- Chocolade-notentaart
- Salade
- Mangosalade
- Cashewcrème dessert
- Ruby chocolademousse
- Onze amandelen
- Plaatkoek
- Paasbrood
- Stoofschotel
- Flammkuchen
- Gevulde pompoen
- Raspberry ice cake
- Spicy udon noodles
- Pompoenplaattaart
- Chocolade havermoutkoekjes
- Zoete aardappel brownies
- Pecan pie recept
- Zijn amandelen de oplossing voor mensen met diabetes?
- Dadel speculaascake
- Ruby chocolade