Cashewnootkoekjes met cashew-macadamia crème || Tres Bien

Cashewnootkoekjes

met cashew-macadamia crème
04 June 2019

Ingrediënten:


2179542487-cashewnotencreme.jpg



Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Doe de cashewnoten in een keukenmachine en vermaal ze tot meel.3079828467-gemalencashew.jpg

Smelt de kokosolie ondertussen in een pannetje op laag vuur.Voeg de gesmolten kokosolie, de honing, het ei, de kaneel, het bakpoeder en een snuf zout toe aan de vermalen cashewnoten.
Mix nog even goed door en schep dan 12 hoopjes beslag op de bakplaat.2821101096-6F805E9C-5DE4-49FF-B8F9-2F5820B1627A.jpgDruk het beslag plat met een natte lepel, zodat de koekjes nog zo'n halve centimeter dik zijn.Bak ze vervolgens in 15 minuten goudbruin in de oven.1463244497-B38AA3CB-C7A8-490A-A76C-1B452E07168E.jpgLaat de koekjes even afkoelen zodat ze lekker knapperig worden. Neem de cashewootnootcreme en doe deze met een lepel tussen twee koekjes. Smelt 100 gram chocolade au bain- marie en laat dit over de koekjes druppelen.


3119067610-cashewkoekjes.jpg


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >