Benodigdheden:
- 250 gram crème fraiche
- 200 gram rabarber
- 4 eieren
- 2 lente uitjes
- 1 rolletje geitenkaas met korst
- 50 gram (gebrande) cashewnoten
- tuinkers
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Bekleed de bakvorm met bladerdeeg (voor hartige taarten)
- Snijd 200 gram rabarber in dunne plakjes en beleg de bodem
- Meng 250 gram crème fraiche in een keukenmachine samen met 4 eieren tot een gladde massa
- Voeg 50 gram (hele) cashewnoten samen toe aan het ei- mengsel
- Snijd 2 lente-uitjes en een rolletje geitenkaas in stukjes en voeg ook toe aan het ei-mengsel
- Voeg naar smaak wat peper en zout toe
- Bewaar een paar plakjes geitenkaas
- Giet het eimengsel op de bodem
- Leg een paar dunne plakjes geitenkaas bovenop zodat deze na het bakken goed zichtbaar zijn
- Bak ongeveer 25 minuten op 180 graden
- Wanneer het bovenste laagje een beetje goudbruin wordt, 15 minuten nagaren op 150 graden
- Iets laten afkoelen en garneren met handje cashewnoten en tuinkers
Recept door: @irresistible_food_by_iris