Hartige rabarbertaart
met cashewnoten en geitenkaas04 June 2019
Benodigdheden:
- 250 gram crème fraiche
- 200 gram rabarber
- 4 eieren
- 2 lente uitjes
- 1 rolletje geitenkaas met korst
- 50 gram (gebrande) cashewnoten
- tuinkers
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Bekleed de bakvorm met bladerdeeg (voor hartige taarten)
- Snijd 200 gram rabarber in dunne plakjes en beleg de bodem
- Meng 250 gram crème fraiche in een keukenmachine samen met 4 eieren tot een gladde massa
- Voeg 50 gram (hele) cashewnoten samen toe aan het ei- mengsel
- Snijd 2 lente-uitjes en een rolletje geitenkaas in stukjes en voeg ook toe aan het ei-mengsel
- Voeg naar smaak wat peper en zout toe
- Bewaar een paar plakjes geitenkaas
- Giet het eimengsel op de bodem
- Leg een paar dunne plakjes geitenkaas bovenop zodat deze na het bakken goed zichtbaar zijn
- Bak ongeveer 25 minuten op 180 graden
- Wanneer het bovenste laagje een beetje goudbruin wordt, 15 minuten nagaren op 150 graden
- Iets laten afkoelen en garneren met handje cashewnoten en tuinkers
Recept door: @irresistible_food_by_iris
Meer artikelen
- Roze chocolademousse
- Roze Brownies van Ruby Chocolade
- Chocolade pecantaart
- Kerstkip gevuld met noten
- Amandelstaaf
- 10 leuke coronaproof dingen om te doen met Pasen
- Stamppot spruiten met hazelnoten en pecannoten
- Mango-perzik ontbijttaart
- Chocolade fudge
- Arretjescake
- Spicy kool
- Courgette taart
- Vegan lasagne
- Hartige rabarbertaart
- Cashewnootkoekjes
- Flamkuchen
- Ruby chocolate chip cookies
- Vegan mac and cheese
- Chocolade-notentaart
- Salade
- Mangosalade
- Cashewcrème dessert
- Ruby chocolademousse
- Onze amandelen
- Plaatkoek
- Paasbrood
- Stoofschotel
- Flammkuchen
- Gevulde pompoen
- Raspberry ice cake
- Spicy udon noodles
- Pompoenplaattaart
- Chocolade havermoutkoekjes
- Zoete aardappel brownies
- Pecan pie recept
- Zijn amandelen de oplossing voor mensen met diabetes?
- Dadel speculaascake
- Ruby chocolade