GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Roze Brownies van Ruby Chocolade

20 minuten bereiden, 40 minuten bakken, 60 minuten wachten

Ingrediënten

  • 150 g ongezouten roomboter
  • 200 g ruby chocolade of druppels
  • 2 middelgrote eieren
  • 200 g perenrood suiker voor stoofperen
  • 50 ml volle melk
  • 1 mespunt zout
  • 125 g patent tarwebloem
  • 5 g gevriesdroogde fruitmix

Dit heb je verder nog nodig

  • Bakpapier
  • Lage bakvorm (20 x 20 cm)
  • Kom
  • Steelpannetje
  • Pan
  • Oven
  • Mixer

Aan de slag

Stap 1
Zet de oven aan en verwarm deze voor op 180 °C. Smelt daarna de boter au bain- marie (een kom boven op een pan kokend water). Voeg de ruby druppels beetje bij beetje toe aan de boter en roer het goed door. Als alles is gesmolten tot een glad mengsel kun je de kom (voorzichtig) van de pan halen en een beetje laten afkoelen.

Stap 2
Pak ondertussen de mixer erbij en klop de eieren en suiker dik en luchtig. Verwarm de melk in een pannetje en spatel de gesmolten chocolade en het eimengsel er doorheen. Voeg daarna het zout en de bloem eraan toe.

Stap 3
Dan is het tijd om te bakken. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Schep daarna het beslag erin en bak de ruby brownie in 40 minuten af. Als de brownies klaar zijn, laat deze dan even afkoelen.

Stap 4
Smelt de rest van ruby druppels en schenk gesmolten chocolade over de afgekoelde brownies. Verspreid de druppels met een spatel zodat de bovenkant gelijkmatig is verdeeld. Laat vooral het chocolade over de randen lopen, hierdoor krijgen de brownies een leuke speelse uitstraling. Top de brownies af met gevriesdroogd fruit en laat alles 60 minuten opstijven in de koelkast. Daarna zijn ze ready to go!

usercartchevron-down