GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Chocolade fudge

Voor de bodem:

  • 100 gram havermout
  • 30 gram cashewnoten
  • 3 tb maple syrup
  • 1 tb kokosolie
  1. Mix de havermout en cashewnoten samen in een blender.
  2. Voeg de maple syrup en kokosolie toe en blend het nogmaals.
  3. Doe de mix in een vorm en druk het goed aan.

Voor de fudge:

  • 150 gram geweekte dadels (6 dadels)
  • 250 gram geweekte cashewnoten
  • 3 tb cacao poeder
  • 1 tb maple syrup
  • 2 tb kokosolie
  1. Week de cashewnoten en dadels voor ten minste 4 uur, dit maakt het makkelijker om te blenden.
  2. Mix de cashewnoten en dadels in de blender.
  3. Voeg de maple syrup, kokosolie en cacao poeder toe en mix het nogmaals. Zorg ervoor dat de cashewnoten volledig zijn gemixt, dit kan best wat tijd in beslag nemen.
  4. Doe de mix uit de blender boven op de eerste laag (bodem).

Voor de topping:

  • 60 gram pure smeltchocolade
  • een paar cashewnoten
  1. Smelt de chocolade.
  2. Verspreid de chocolade over de fudge.
  3. Hak de cashewnoten een beetje fijn en strooi deze over de chocolade.

Zet de complete fudge in de vriezer voor 6 uur en dan is de fudge klaar! Eetsmakelijk

usercartchevron-down