Vegan Chocolade Fudge || Tres Bien Groningen

Chocolade fudge

gemaakt van cashewnoten
06 June 2019

Voor de bodem:

  • 100 gram havermout
  • 30 gram cashewnoten
  • 3 tb maple syrup
  • 1 tb kokosolie
  1. Mix de havermout en cashewnoten samen in een blender.
  2. Voeg de maple syrup en kokosolie toe en blend het nogmaals.
  3. Doe de mix in een vorm en druk het goed aan.
1182384277-979d3fcf-1a27-435e-8aba-4403794e6305.jpg
Voor de fudge:
  • 150 gram geweekte dadels (6 dadels)
  • 250 gram geweekte cashewnoten
  • 3 tb cacao poeder
  • 1 tb maple syrup
  • 2 tb kokosolie
  1. Week de cashewnoten en dadels voor ten minste 4 uur, dit maakt het makkelijker om te blenden.
  2. Mix de cashewnoten en dadels in de blender.
  3. Voeg de maple syrup, kokosolie en cacao poeder toe en mix het nogmaals. Zorg ervoor dat de cashewnoten volledig zijn gemixt, dit kan best wat tijd in beslag nemen.
  4. Doe de mix uit de blender boven op de eerste laag (bodem).

4274301904-b22ed7c7-a500-4706-9a12-dfa4e36d62f8.jpg

Voor de topping:

  1. Smelt de chocolade.
  2. Verspreid de chocolade over de fudge.
  3. Hak de cashewnoten een beetje fijn en strooi deze over de chocolade.

Zet de complete fudge in de vriezer voor 6 uur en dan is de fudge klaar! Eetsmakelijk


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >