Vegan mac and cheese
gemaakt met cashewnoten28 May 2019
Vegan mac and cheese
- 200 gram cashewnoten
- amandel melk (tot gewenste consistentie)
- zout
- peper
- uienpoeder
- knoflookpoeder
- spinazie
- edelgist (vlokken)
- champignons
- kurkuma (optioneel)
- pasta
- Rooster de cashewnoten.
- Blend de cashewnoten samen met amandelmelk, wat edelgist, zout en peper. Om de typische gele kleur te krijgen kun je wat kurkuma toevoegen als kleurstof.
- Bak de spinazie en champignons.
- Kook de pasta volgens de verpakking.
- Voeg de spinazie en de champignons samen met de saus en de pasta.
- Eetsmakelijk!
Meer artikelen
- Stamppot spruiten met hazelnoten en pecannoten
- Mango-perzik ontbijttaart
- Chocolade fudge
- Arretjescake
- Spicy kool
- Courgette taart
- Vegan lasagne
- Hartige rabarbertaart
- Cashewnootkoekjes
- Flamkuchen
- Ruby chocolate chip cookies
- Vegan mac and cheese
- Chocolade-notentaart
- Salade
- Mangosalade
- Cashewcrème dessert
- Ruby chocolademousse
- Onze amandelen
- Plaatkoek
- Paasbrood
- Stoofschotel
- Flammkuchen
- Gevulde pompoen
- Raspberry ice cake
- Spicy udon noodles
- Pompoenplaattaart
- Chocolade havermoutkoekjes
- Zoete aardappel brownies
- Pecan pie recept
- Zijn amandelen de oplossing voor mensen met diabetes?
- Dadel speculaascake
- Ruby chocolade