De lekkerste en leukste cadeapakketten voor haar

Is je moeder, vriendin of buurvrouw binnenkort jarig en heb je nog geen idee wat je haar cadeau moet geven? Gelukkig hebben we bij Très Bien superleuke en lekkere cadeaupakketten samengesteld waar iedere vrouw gegarandeerd blij van wordt. Bekijk hier ons aanbod.

4 artikelen  Wat zit er in de cadeaupakketten voor haar?

De cadeaupakketten voor haar zijn gevuld met onze heerlijke verse producten. De producten die je in de cadeaupakketten kunt vinden zijn onder andere: bonbons, roze pindarotsjes, brownies, verse noten, Japanse matcha thee, yoghurtvruchten, black pepper crackers, macarons en een drankje naar keuze. De bonbons zijn allemaal super vrolijk met roze en rode kleuren en in de vorm van bloemen en hartjes. De macarons zijn heel uniek omdat ze ook in de vorm van een hartje zijn en ze zijn allemaal een rood, roze of paars gekleurd. De drankjes waaruit je kunt kiezen zijn: bier, witte wijn, rode wijn, rosé, een sapje of een Kumasi drankje.

Verschillende soorten cadeaupakketten

We verkopen in totaal 6 verschillende Moederdag cadeaupakketten in verschillende prijsklassen vanaf €12,99 tot €129,99. De cadeaupakketten die we verkopen zijn:

  • Cadeaupakket - Bloesem
  • Cadeaupakket - Brownie
  • Cadeaupakket - Matcha Magic
  • Cadeaupakket - Zoete Inval
  • Cadeaupakket - Flamingo
  • Cadeaupakket - Golden Melange

De meeste cadeaupakketten komen in een luxe zwart cadeautasje met een gouden Très Bien logo. Het Cadeaupakket Flamingo komt op een mooie houten tapasplank en het Golden Melange pakket in een mooie houten kist met deksel.

Bestel je cadeaupakket voor haar gemakkelijk en snel online bij Très Bien

Bestel vandaag nog je cadeaupakket voor haar online bij Très Bien. Alle bestellingen gaan binnen 2 werkdagen de deur uit. Als je een pakket van €40 of meer bestelt, zijn de verzendkosten helemaal gratis! Je kunt ervoor kiezen om een kaartje met een tekst te laten toevoegen om het extra persoonlijk te maken. Heb je nog vragen over één van de cadeaupakketten of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of chat.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >