Vind jij het gouden ei? Win een exclusief proefpakket! - Très Bien Webshop B.V.

Vind jij het gouden ei? Win een exclusief proefpakket!


De paashaas heeft 10 gouden eieren verstopt in bestellingen vanaf €50! Vind jij een gouden ei in je bestelling, dan win je een proefpakket van onze nieuwe smaken. Gouden ei gevonden? Plaats een foto op Facebook of Instagram, tag Très Bien en stuur het bewijs naar info@tresbien.nl. Wij nemen dan contact met je op om je prijs te versturen.

Hoe werkt het?

  • Vul je winkelmandje vol met lekkers met een waarde van minimaal €50, probeer bijvoorbeeld onze heerlijke chocolade paaseitjes of verras iemand met één van onze cadeaupakketten. Je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Zodra je pakketje is bezorgd, kijk je of er een gouden ei tussen zit. Het gouden ei is vrij groot en valt dan ook niet te missen.
  • Ben jij één van de geluksvogels? Plaats een foto van het gouden ei op Facebook of Instagram en tag Très Bien in je bericht. Heb je geen Facebook of Instagram? Dan kan je als bewijs een foto sturen naar info@tresbien.nl.
  • Vervolgens nemen wij contact met je op zodat we de prijs jouw kant op kunnen sturen.

Exclusieve nieuwe smaken

Oké, leuk zo'n winactie. Maar wat valt er dan precies te winnen? De winnaars krijgen allemaal een proefpakket thuis gestuurd met paaseitjes van onze heerlijke exclusieve nieuwe smaken. En geloof me, die wil je proeven!

Dit is een unieke kans, want de smaken zijn nog niet verkrijgbaar in ons standaard assortiment. Jij bent dus écht één van de eersten die deze smaken gaat testen! De nieuwe smaken worden een toevoeging aan ons assortiment van likeur smaken. De nieuwe smaken zijn; Koekie, Flügel, Rocketshot Raketje, Rocketshot Sour en Rocketshot Pink. De nieuwe smaken zijn uniek en echte smaakexplosies.

Wacht niet langer en plaats vandaag nog je bestelling online bij Très Bien en maak kans op deze heerlijke exclusieve nieuwe smaken! Bekijk onze selectie van paasproducten.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >