Bonbons van melkchocolade uit eigen chocolaterie | Très Bien

De melk chocolade bonbons van Très Bien zijn stuk voor stuk bonbons om je vingers bij af te likken. De melk chocolade bonbons zijn alles gemaakt van de allerbeste melkchocolade. De combinatie van de beste kwaliteit chocolade en het vakmanschap van de chocolatiers bij Très Bien zorgt voor louter unieke en smaakrijke bonbons. Als je dus op zoekt bent naar een plek om melk chocolade bonbons te kopen, zoek dan niet verder. Je bent bij Très Bien namelijk aan het juiste adres.

15 artikelen  


Soorten melk chocolade bonbons

Bij Très Bien kun je terecht voor verschillende soorten melk chocolade bonbons. Onze passie voor chocola heeft ervoor gezorgd dat we tal van variaties hebben gecreëerd als het gaat om bonbons. Denk hierbij aan variaties in vormen, chocolade intensiteit en kruiden. Al deze verschillen zorgen natuurlijk voor een breed scala aan smaken in onze bonbons. We verkopen dan ook maar liefst 17 verschillende melk chocolade bonbons. Om erachter te komen welke je het allerlekkerst vindt kunnen we je helaas niet op weg helpen. Je zult ze echt allemaal moeten proeven! Wel kunnen we alle soorten melk chocolade bonbons die we verkopen aanraden. Het zijn stuk voor stuk bonbons van de allerbeste kwaliteit die je in ieder geval niet zullen teleurstellen.

Melkchocolade gezond

We weten natuurlijk allemaal dat chocolade niet heel gezond is om te eten. Toch is kiezen voor melkchocolade niet de slechtste keuze die je kunt maken als het om chocolade gaat. Als het puur om calorieën gaat verliest melkchocolade het van pure chocolade, maar wint het ruim van witte chocolade. Melkchocolade is dus binnen het chocolade spectrum een soort middenweg als het gaat om gezondheid. Het is niet de meest gezonde soort chocolade die je kunt krijgen, maar zeker ook niet de minst gezonde. Toch kunnen we je aanraden om rustig aan te doen met de melk chocolade bonbons. De smaak van de bonbons zal dit niet gemakkelijk maken, maar je lichaam zal je op de lange termijn dankbaar zijn!

Melk chocolade bonbons kopen bij Très Bien

Wanneer je kiest voor melk chocolade bonbons kopen bij Très Bien dan heb je een uitstekende keuze gemaakt Je krijgt de geweldige bonbons binnen enkele dagen thuis geleverd waardoor je er al snel van kunt genieten. Je kunt de bonbons in grote getalen bestellen, maar ook gewoon per stuk! De stuks bestelling is perfect wanneer je jouw perfecte bonbon nog niet ontdekt hebt Voor 1 euro 25 per melk chocolade bonbon kun je namelijk al een proeverij bij je thuis organiseren. Voor overige vragen over het melk chocolade bonbons kopen bij Très Bien kun je contact met ons opnemen. Ons team van chocolade specialisten staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

 

Bekijk onze cadeaupakketten

 

Très Bien: de mooiste producten, met liefde bereid

Bij ons vind je de beste kwaliteitsproducten van Nederland, die altijd met liefde zijn bereid. Onze gepassioneerde medewerkers hebben verstand van en liefde voor onze mooie producten. Service leveren wij met een glimlach en wij helpen je graag met het vinden van het gewenste product. Blije klanten, daar worden wij zelf ook blij van.

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

Bekijk onze cadeaupakketten

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Kom langs bij ons in de winkel in Groningen of bestel online

Wil je genieten van de lekkerste noten, chocoladeproducten, zoutjes of pitten en zaden? Van maandag tot en met zondag staan wij voor je klaar in onze notenwinkel in de Groningse binnenstad. Wil je liever online bestellen? Ook dat kan. Binnen 48 uur heb je jouw bestelling in huis (levertijd afhankelijk van bestelling en periode).