De lekkerste en leukste Vaderdag cadeaupakketten

Vaderdag staat alweer voor de deur en een leuk cadeautje mag die dag natuurlijk niet ontbreken. Maar wat geef je je vader nou op Vaderdag? Bij Très Bien hebben we gelukkig superleuke en lekkere pakketten samengesteld waar iedere vader gegarandeerd blij van wordt. Bekijk hier ons aanbod.

7 artikelen  Wat zit er in de Vaderdag pakketten?

De Vaderdag cadeaupakketten zijn gevuld met onze heerlijke verse producten. De producten die je in de cadeaupakketten kunt vinden zijn onder andere borrelnoten, de V.O.C. melange, black pepper crackers, pindarotsjes, pinda's in dop, gerookte amandelen, honeyroastedmacademia's, bonbons, whiskeybonbonsen verschillende soorten drankjes. Ook is er een pakket met chocolade in de vorm van gereedschap, speciaal voor de klussers. De drankjes waaruit je kunt kiezen zijn: bier, speciaal bier (La Chouffe) , rode wijn, witte wijn, rosé of een Kumasi drankje.

Verschillende soorten Vaderdag cadeaupakketten

We verkopen in totaal 6 verschillende Vaderdag cadeaupakketten in verschillende prijsklassen vanaf €14,99 tot €89,99. De cadeau pakketten die we verkopen zijn:

  • Vaderdagcadeau - Papa Borrel
  • Vaderdagcadeau - Papa Klusser
  • Vaderdagcadeau - Papa Pinda
  • Vaderdagcadeau - Papa Whiskey
  • Vaderdagcadeau - Papa's Feest
  • Vaderdagcadeau - Barba Papa

De cadeaupakketten komen allemaal op een mooie houten plank of kist. Dit geeft erg leuk weg en de plank of kist kun je daarna nog leuk gebruiken als decoratie.

Gemakkelijk en snel je cadeau pakket voor Vaderdag online bestellen

Bestel vandaag nog je cadeaupakket voor Vaderdag online bij TrèsBien. Alle bestellingen gaan binnen 2 werkdagen de deur uit. Als je een pakket van €40 of meer bestelt, zijn de verzendkosten helemaal gratis! Je kunt ervoor kiezen om een kaartje met een tekst te laten toevoegen om het extra persoonlijk te maken. Heb je nog vragen over één van de Vaderdag cadeau pakketten of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of chat.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >