GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
 • GRATIS BEZORGING VANAF €40
 • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
 • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Ontvang een offerte

Bonbons

Op zoek naar een leuk en uniek relatiegeschenk? Denk dan ook eens aan bonbons! Met chocola kun je eigenlijk nooit de plank misslaan en dat geldt in het bijzonder voor bonbons.

Chocoladeletters

Het is één van Sint z'n taken, om het collega's, medewerkers en zakelijke relaties naar de zin te maken. Van elke letter hebben ze een vorm, het zijn er 26 dus de keuze is enorm!. 

Kerstpakketten

Met een kerstpakket van Très Bien kan het eigenlijk niet verkeerd gaan.  Het is dan ook mogelijk om Très Bien het kerstpakket volledig zelf samen te stellen.

Offerte aanvragen

Wat is er dan leuker dan het geven van een verwenpakket vol met een mix van guilty pleasures, gezonde producten of bijvoorbeeld een lekker drankje

Offerte ontvangen?

Geen enkele onderneming is gelijk en daarom past ook bij geen enkele onderneming hetzelfde pakket. Het is dan ook mogelijk om Très Bien het pakket volledig zelf samen te stellen. Wil je jouw medewerkers verrassen, of zoek je juist een relatiegeschenk als cadeau aan één of meerdere klanten? Vraag bij Très Bien een offerte aan en je ontvangt van ons een scherpe offerte.
NEEM CONTACT OP
Offerte ontvangen?
verpakking
GRATIS BEZORGING VANAF €40
zwartvrachtwagen
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
verpakking
LUXE CADEAU VERPAKKING
 • verpakking
  GRATIS BEZORGING VANAF €40
 • zwartvrachtwagen
  VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
 • verpakking
  LUXE CADEAU VERPAKKING

Populaire cadeaupakketten

Redenen om te kiezen voor Très Bien

Wanneer je kiest voor Très Bien, dan kies je voor een hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit. Wij maken al meer dan 50 jaar onze lekkernijen zelf en dat proef je. Niet voor niets hebben wij inmiddels een groot assortiment aan gezonde noten, bonbons en zuidvruchten. Daarnaast geniet je bij ons altijd van de volgende voordelen:

- Wij produceren en verwerken onze producten op ambachtelijke wijze;
- Wij werken met onze eigen chocolatier die unieke chocoladeproducten maakt;
- Wij gespecialiseerd zijn in het verzorgen van grote bestellingen op maat voor 
   bedrijven;
- Wij kunnen in overleg ook op maat gemaakte producten bieden;
-  Bij ons kan je betalen op rekening en krijg je een persoonlijke accountmanager.

Offerte aanvragen bij Très Bien

Heb je interesse in één van onze ambachtelijke producten? Schroom dan niet om een zakelijke bestelling bij ons te plaatsen. Hiermee ontvang je niet alleen een scherpe prijs, maar geniet je ook van alle voordelen die wij ondernemers bieden. Zo krijg je bij ons onder andere spoedverzending, verpakkingen met bedrijfslogo’s en op maat gemaakte producten. Bij dit laatste kan je denken aan een onweerstaanbare bonbon met een zelfgekozen smaak. Doe snel een offerte aanvraag en wie weet laat jij binnenkort jouw organisatie genieten van onze meesterlijke creaties!
Offerte aanvragen
usercartchevron-down