Cadeaupakketten met Noten, Chocolade & Drankje | Très Bien

Een cadeaupakket geven is een cadeau dat uniek is! Bij Très Bien kun je combinatie pakketten kiezen, waarbij verschillende producten in één pakket zitten. Dit maakt het een unieke ervaring voor de ontvanger. Wij bieden pakketten voor hem, voor haar of voor een geliefde collega aan.

17 artikelen  Verschillende soorten cadeaupakketten

Wij hebben verschillende cadeaupakketten, van klein tot groot. Voor elk wat wils. Zo bieden wij speciaal voor Vaderdag een Vaderdag chocolade gereedschapspakket aan. Dit bevat noten, chocoladegereedschap en een speciaal biertje. Heb je liever een gezonder pakket? Dat kan, wij bieden je ook de ‘gezonde mand’ aan. Deze mand wordt gevuld met allemaal gezonde producten zoals verschillende soorten noten, cranberries, vijgen en een bio sap. Zo zijn er naast deze pakketten nog veel meer andere.

De ‘vuurschaal’ is ons grootste pakket. Deze bevat een grote schaal met allerlei verschillende producten. Zo vind je vele verschillende soorten noten, bonbons, dadels, twee flessen wijn en nog veel meer!

Cadeaupakket als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een pakket om als relatiegeschenk te geven? Dan zit je bij Très Bien helemaal goed. Wij bieden je genoeg keuze aan pakketten om te geven aan uw zakelijke relaties. Wij snappen als geen ander dat het belangrijk is om zo nu en dan jouw zakelijke relaties een cadeau te doen. Wij helpen je daar graag mee en maken het eenvoudig voor je door middel van onze pakketten.

Wil je liever zelf een pakket samenstellen? Neem dan even contact met ons op. Wij maken graag een opmaat relatiegeschenk voor jou. En grote aantallen zijn ook geen probleem voor ons. Bij jou op de zaak laten bezorgen of liever gelijk bij de ontvangers? Ook dat is bij Très Bien mogelijk.

Cadeaupakket voor sinterklaas of kerst

Hoe leuk is het om een pakket te geven voor sinterklaas of kerst aan vrienden of familie? Ook dat vind je bij Très Bien. Zo hebben wij ook pakketten van €19,99 die speciaal voor dit soort gelegenheden gekocht kunnen worden. Deze pakketten bevatten noten, bonbons en een lekker flesje wijn!

Al onze gift sets worden met liefde en aandacht tot een top cadeau gemaakt, zoals alleen Très Bien dat kan.

Van een chocolade pakket tot een gezond cadeaupakket. Très Bien heeft ruime keus om jouw geschenkset met veel plezier cadeau te geven.

Met een cadeaupakket van Très Bien voelt het niet meer als cadeaupakket maar eerder als verwenpakket!


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >