Paaseitjes online bestellen | Unieke Smaken | #1 Kwaliteit

Paaseitjes online bestellen

Paaseitjes, wie is daar nou niet gek op? Wil jij ook dit jaar lekker chocolade eitjes zoeken bij Pasen? Of eet je ze liever op zonder te zoeken? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij Très Bien koop je de lekkerste paaseitjes. Onze chocolade paaseitjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals melk en puur, maar ook bijzondere smaken als Liqor 43, Boswandeling en Limoncello. Bekijk nu het volledige assortiment!

32 artikelen  

Verwijder alle


Paaseitjes: wij Nederlanders zijn er gek op

Het is maar één keer per jaar Pasen. Genieten van de lekkernijen die bij dit feest horen is dan ook op zijn plek. Wist je dat de gemiddelde Nederlander 47 paaseitjes per jaar eet? De inwoners van de provincies Overijssel, Friesland en Groningen eten de meeste paaseitjes in Nederland.

Voor veel mensen is het een traditie om paaseieren te verstoppen en deze op Pasen te gaan zoeken, om vervolgens op te eten. Wist je dat deze traditie voortkomt uit een oud bijgeloof? Vroegen begroeven mensen eieren op hun akkers onder een laagje zand, eieren stonden destijds symbool voor vruchtbaarheid en de hoop was dan ook dat dit de grond vruchtbaarder zou maken.

Ons assortiment paaseitjes met bijzondere smaken

In onze winkel en webshop vind je naast de standaard ambachtelijke paaseitjes (melk, puur, wit) ook een zeer uitgebreid aanbod aan paaseitjes met unieke smaken. Zo vind je bij ons onder andere de volgende paaseitjes met bijzondere smaken:

  • Liqor 43 paaseitjes
  • Baileys paaseitjes
  • Boswandeling paaseitjes
  • Limoncello paaseitjes
  • Ruby cheesecake paaseitjes
  • Cookies & Cream paaseitjes
  • Hazelnoot caramel paaseitjes
  • Citron paaseitjes

De paaseitjes in onze shop worden gemaakt in ons chocolaterie in Groningen. Heerlijke ambachtelijke paaseitjes van de allerhoogste kwaliteit. Houd je de paaseitjes voor jezelf of deel je graag? De producten in onze webshop zijn namelijk ook perfect om cadeau te doen aan elke chocoladeliefhebber.

Webshop én fysieke winkel in Groningen

Très Bien is niet alleen een webshop, we hebben namelijk ook een winkel in centrum Groningen waar wij naast paaseitjes ook nog veel andere producten aanbieden zoals noten, bonbons en andere heerlijkheden. Ervaar de geur en smaak en kom gerust eens langs in onze winkel aan de Stoeldraaierstraat in Groningen.

Wanneer je de winkel binnenloopt wordt u door onze medewerkers onthaalt alsof je elke dag komt. Voor vragen kun je dan ook altijd terecht bij onze medewerkers, ze helpen je graag door je te adviseren. Ben je opzoek naar een speciaal cadeautje voor een collega of familielid? Geen probleem, onze medewerkers weten precies wat lekker is om te geven!

Geef de lekkerste paaseitjes cadeau

Paaseitjes zijn ook leuk om weg te geven. Zeker de ambachtelijke paaseieren van Très Bien vallen goed in de smaak. Kies een smaak of stel een pakket met paaseieren samen om weg te geven aan je vrienden, familie, buren, collega’s of andere relatie. Je kunt bij het afrekenen eenvoudig een ander bezorgadres selecteren als je de paaseitjes wilt laten bezorgen bij de persoon die je het cadeau wilt doen.

Paaseitjes ook leuk als relatiegeschenk

Verras jouw klanten en relaties dit jaar met paaseitjes als relatiegeschenk. Iedereen wordt namelijk blij van overheerlijke paaseitjes, dus ook jouw relaties. Ben je een zakelijke klant en wil je een uniek relatiegeschenk met paaseitjes? Dan stellen wij graag samen met jou dit relatiegeschenk samen. Neem contact met ons op via: 050 - 31 39 376 of stuur een mail naar: info@tresbiengroningen.nl. Wij helpen je graag verder!

Ambachtelijke paaseitjes online bestellen bij Très Bien

Wanneer je ambachtelijke paaseitjes van Très Bien besteld ben je verzekerd van kwaliteit, daarom bieden wij ook 100% kwaliteitsgarantie. Al onze paaseitjes worden direct vanuit onze chocolaterie verzonden. Wij verzenden de paaseitjes op een zeer veilige manier, zodat deze niet beschadigd raken. Zo geniet u naast een smaaksensatie ook van de mooie versieringen van de paaseieren. Bestel nu gemakkelijk online!

Wil je de paaseitjes niet zelf opeten maar weggeven? Dat kan! Tijdens het afrekenen kun je ervoor kiezen om de paaseitjes te laten bezorgen als cadeautje op een ander adres. Voeg in de winkelwagen aan jouw bestelling een cadeauverpakking toe om de ontvanger extra te verrassen.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >