Luxe Chocoladeletters online bestellen | Très Bien

Chocoladeletters bestellen? Nog even en het is weer pakjesavond! De chocolatiers van Très Bien helpen Sinterklaas en Piet natuurlijk graag een handje mee. Je kunt chocoladeletters in alle letters van het alfabet online bij ons bestellen. En dus draaien we overuren, want de sinterklaas chocoladeletters zijn momenteel niet aan te slepen. Dit jaar is ons assortiment weer extra kleurig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chocoladeletter Gold, Ruby of Likeur 43?

17 artikelen  
Chocoladeletters in alle soorten en maten

Wist je dat we in Nederland meer dan 22 miljoen chocoladeletters per jaar eten? Dat verbaast ons natuurlijk niks, want wie houdt er nou niet van chocolade? Bij Très Bien vind je chocoladeletters in alle soorten en maten. Zo verkopen wij natuurlijk de traditionele smaken puur, wit en melk. Maar elk jaar komen er unieke nieuwe soorten bij. Zo hebben we vorig jaar de roze Ruby chocoladeletter aan onze collectie toegevoegd. En wat dacht je van onze unieke letters met dranksmaken? Bij ons vind je onder meer heerlijke sinterklaas chocoladeletters met Limoncello, Baileys, Champagne en Boswandelingsmaak.

Gemaakt van echte Callebaut chocolade

Bij Très Bien onderscheiden we onszelf graag op basis van kwaliteit. Daarom worden al onze chocoladeletters gemaakt van echte Callebaut chocolade. In het chocoladehart van België worden al meer dan 100 jaar de heerlijkste chocoladesoorten gemaakt. Onze chocolatiers willen inmiddels absoluut nergens anders meer mee werken.

Ook leuk als cadeautje voor de familie, relaties en personeel

Wil je iemand verrassen met een leuk sinterklaascadeautje? Dan zit je met een handgemaakte chocoladeletter nooit mis. Leuk idee toch? Bovendien kunnen we iedere letter van het alfabet voor je maken! Geen probleem dus als je een Quinten, Yari of Xavi in je team hebt. Wil je chocoladeletters met een bedrijfslogo bestellen? Stuur ons dan even een berichtje, dan maken wij het voor je in orde.

Chocoladeletters bestellen bij Très Bien

Bestel je chocoladeletter vandaag nog online bij Très Bien en je hebt hem binnen noot time in huis. Heb je een groot aantal chocoladeletters nodig? Boven de 40 euro heb je je bestelling gratis in huis. Zodra jouw bestelling binnen is gaan we direct voor je aan de slag en heb je ze binnen noot time thuis. Wil je ook een Sinterklaasgedicht toevoegen? Geen probleem, die kun je uploaden en wij zorgen dat het bij het cadeautje zit. Alle letters worden met zorg verstuurd zodat ze niet gebroken aankomen.

Bij Très Bien vinden we duurzaamheid belangrijk. Daarom zijn we aangesloten bij Cacoa Horizons. Dit programma wordt uitgevoerd in Ivoorkust, Ghana en Tanzania en heeft als doel de levensomstandigheden van cacaoboeren en hun gemeenschappen te verbeteren.

Veelgestelde vragen over chocoladeletters

Waar komt de chocoladeletter vandaan?

Al decennialang eten we bij Sinterklaas letters van chocolade. Waar deze traditie vandaan komt zijn verschillende theorieën voor. Zo zouden de letters afstammen van de letters van brooddeeg die in de middeleeuwen op scholen werden gemaakt om kinderen te leren schrijven. Daarnaast was het vroeger de gewoonte om sinterklaascadeaus onder een kleed te verstoppen. Door een chocoladeletter bovenop een cadeau te leggen, wisten kinderen welk cadeau voor hen was.

Hoe groot is een chocoladeletter?

Al onze chocoladeletters zijn even groot. Door de lengte, breedte, en dikte aan te passen zorgen wij ervoor dat elke letter ongeveer even zwaar is. Zo hoef je je niet meer zorgen te maken dat grote letters als de W meer chocolade bevatten dan een kleine I.

Wat zijn de meest verkochte chocoladeletters?

De populairste chocoladeletters zijn de M en de S. Dit komt niet alleen omdat veel mensen een naam hebben die met één van deze letters begint. Zo wordt de M bijvoorbeeld vaak gegeven aan moeders en wordt de S vaak gekozen vanwege de naam ‘Sint.’ Ook wordt er vaak onterecht gedacht dat de M de grootste chocoladeletter is.

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

 

Bekijk onze cadeaupakketten

 

Très Bien: de mooiste producten, met liefde bereid

Bij ons vind je de beste kwaliteitsproducten van Nederland, die altijd met liefde zijn bereid. Onze gepassioneerde medewerkers hebben verstand van en liefde voor onze mooie producten. Service leveren wij met een glimlach en wij helpen je graag met het vinden van het gewenste product. Blije klanten, daar worden wij zelf ook blij van.

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

Bekijk onze cadeaupakketten

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Kom langs bij ons in de winkel in Groningen of bestel online

Wil je genieten van de lekkerste noten, chocoladeproducten, zoutjes of pitten en zaden? Van maandag tot en met zondag staan wij voor je klaar in onze notenwinkel in de Groningse binnenstad. Wil je liever online bestellen? Ook dat kan. Binnen 48 uur heb je jouw bestelling in huis (levertijd afhankelijk van bestelling en periode).