Sinterklaas cadeaupakketten - Très Bien Webshop B.V.

De Sint is weer (bijna) in het land en we weten allemaal wat dat betekent. Veel cadeautjes en lekkernijen! Hoe je Sinterklaas dit jaar ook viert, via Zoom, Teams of gewoon netjes op anderhalve mete…

17 artikelen  r, het draait allemaal om cadeautjes, lekkernijen, maar vooral gezelligheid. Ben jij op zoek naar een cadeau waarvan de ander gegarandeerd zal smikkelen? Of zoek je iets lekkers voor tijdens de spelletjes of uitpakken van de cadeaus? Bekijk dan de onderstaande cadeaupakketten voor Sinterklaas, of stel zelf een pakket samen!

Cadeaupakketten Sinterklaas: voor ieder wat wils!

De cadeaupakketten voor Sinterklaas van Tres Bien zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo vind je door ons zelf samengestelde pakketten met een mix van onze heerlijke ambachtelijke noten en bonbons, maar ook pakketten met noten en heerlijke wijn. Deze pakketten zijn uiteraard samengesteld op basis van welke versnaperingen goed passen bij de wijn in kwestie (en andersom). Ook voor ieder budget is er een geschikt cadeaupakket voor Sinterklaas verkrijgbaar. Bekijk het bovenstaande assortiment om een geschikt cadeaupakket te vinden!

Stel zelf je cadeaupakket voor Sinterklaas samen

Wanneer je een Sinterklaaspakket cadeau geeft wil je natuurlijk wel zeker weten dat die persoon de inhoud van het pakket lekker vindt. Bij Tres Bien is het dan ook mogelijk om je eigen cadeaupakket voor Sinterklaas samen te stellen.

Hierbij kun je kiezen uit verschillende dranken zoals bier, wijn of sap. Daarnaast kun je kiezen uit noten, chocolade, bonbons of een mix van alle drie. Een eigen cadeaupakket voor Sinterklaas is al verkrijgbaar vanaf € 19,99! Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Lekkernijen van Tres Bien

Bij Tres Bien vind je de lekkerste vers bereide noten, chocolade, bonbons, zuidvruchten, pitten en zaden, zoutjes, meusli en granola en natuurlijk cadeaupakketten. Al onze producten worden altijd vers bereid, en dat proef je! Als je vandaag besteld wordt je bestelling binnen 48 uur, bereid, verpakt en verzonden. Dan heb je jouw cadeaupakket voor Sinterklaas dus zeker voor 5 december binnen! Is je bestelling boven de €40? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bestel nu een cadeaupakket!


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >