Online bestellen is niet meer mogelijk, kom langs in onze winkel!
GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Over ons

Très Bien x TriplePro

In september 2020 is er een mooie samenwerking ontstaan tussen twee Groningse bedrijven, Très Bien en TriplePro Online Marketing. Onder het motto "samen succesvoller" heeft TriplePro een webshop gemaakt voor Très Bien waarbij Très Bien verantwoordelijk is voor de productie en TriplePro voor de online marketing.

Très Bien: hoe het allemaal begon

Très Bien is een familiebedrijf dat is opgericht in 1971 en is begonnen als een notenzaak op de vismarkt in Groningen. In 1982 werd er een notenspeciaalzaak geopend aan de Stoeldraaierstraat, die daar vandaag de dag nog steeds te vinden is. In 2010 kwam er ook een groothandel bij op het Oeverkruid, hier vind je een traditionele-, biologische- en chocoladekeuken. Alle producten worden hier vers geleverd, opgeslagen en eventueel bewerkt. Daarnaast worden bepaalde producten ook helemaal zelf geproduceerd.

De belangrijkste waarden van Très Bien zijn eerlijke handel doen en alleen de beste kwaliteit producten verkopen. De noten komen dan ook overal ter wereld vandaan, om zeker te zijn van de beste kwaliteit. Zo komen de macademia's bijvoorbeeld uit het plaatsje Bundaberg in Australië, waar de lekkerste en romigste macademia's groeien. De leveranciers worden regelmatig bezocht om te verzekeren dat de noten onbespoten zijn en er geen kinderarbeid aan te pas komt. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat alle producten Fair Trade zijn.

Op bezoek bij de plantage in Spanje

TriplePro: samen succesvoller

TriplePro Online Marketing is opgericht in 2008 met als motto "samen succesvoller", "dit is waar we zijn begonnen en waarom we altijd door blijven gaan". TriplePro Online Marketing is een fullservice onlinemarketingbureau met meer dan 10 jaar ervaring. Op basis van data-analyses wordt een passende strategie bedacht voor iedere klant die uiteindelijk leidt tot een data driven campagne waarmee klanten echt verder geholpen kunnen worden.

De belangrijkste waarden van TriplePro Online Marketing zijn: behulpzaam zijn en anderen helpen, kritisch zijn op elkaars en je eigen werk, niet bang zijn om fouten te maken, gewoon ervoor gaan en even doorknallen als het nodig is, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en een gezonde dosis humor op zijn tijd.

team foto t

Het team van TriplePro Online Marketing

De samenwerking tussen de twee bedrijven is tot stand gekomen tijdens de corona pandemie, waarbij de drukte in de winkel minder werd en samenwerkingen met horecaondernemers wegvielen. Hierdoor was er behoefte aan een online alternatief. Tot nu toe zijn er mooie resultaten behaald en liggen er superleuke plannen klaar voor de toekomst.

De combinatie tussen een bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van ambachtelijk gemaakte producten en een jong en innovatief online marketingbureau is een echt succes gebleken!

usercartchevron-down