GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
 • GRATIS BEZORGING VANAF €40
 • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
 • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Bonbons bestellen als relatiegeschenk?

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk of een leuk cadeau voor uw medewerkers? Denk dan ook eens aan bonbons! Met chocola kun je eigenlijk nooit de plank misslaan en dat geldt in het bijzonder voor bonbons. Bonbons komen door de mooie uitstraling en afwerking altijd over als een luxe cadeau. De ontvanger van de bonbons zal dan ook gevleid zijn met het cadeau. Doordat de bonbons in een prachtig ontworpen verpakking worden afgeleverd, zal zelfs een niet-chocolade liefhebber van het geschenk onder de indruk zijn! Vraag een bonbons offerte aan bij Très Bien om al onze mogelijkheden te bekijken. Een offerte voor bonbons vraag je aan via het formulier op deze pagina.
Bonbons offerte aanvraag
verpakking
GRATIS BEZORGING VANAF €40
zwartvrachtwagen
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
verpakking
LUXE CADEAU VERPAKKING
 • verpakking
  GRATIS BEZORGING VANAF €40
 • zwartvrachtwagen
  VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
 • verpakking
  LUXE CADEAU VERPAKKING

Bonbons

Bonbons van Très Bien

Bonbons van Très Bien worden allereerst van zeer kwalitatieve ingrediënten gemaakt. Dit doen onze chocolatiers met liefde en vakmanschap. Door het zorgvuldige selectieproces belandden enkel en alleen de beste bonbons daadwerkelijk in ons aanbod. Door deze kwaliteitsgarantie zult u bij Très Bien nooit een slechte bonbon kopen. Bonbons van Très Bien worden ontworpen, getest en geproduceerd in de fabriek van Très Bien. De fabriek is te vinden is in de stad Groningen. Deze fabriek is verdeeld in verschillende segmenten. In deze segmenten zijn de verschillende keukens te vinden. Denk aan de chocolade keuken, de traditionele keuken en de biologische keuken. Door de keukens goed van elkaar gescheiden te houden weet je bij Très Bien altijd zeker dat er geen ongewenste ingrediënten in jouw bonbons belanden. Wel zo belangrijk als je bijvoorbeeld enkel biologisch wilt eten.
Offerte aanvragen
bonbons
bonbons

Bonbons als relatiegeschenk bij Très Bien

Je hebt oneindige mogelijkheden als het gaat om bonbonpakketten bij Très Bien. Doordat je keuze hebt uit maar liefst 50 verschillende bonbons kun je oneindig combineren. Zo hoeft geen enkel bonbonpakket bij Très Bien hetzelfde te zijn. Je kunt je pakket volledig naar wens samenstellen. Of je nou 20 dezelfde bonbons wilt, of 20 compleet verschillende, het is bij ons allemaal mogelijk! De grote mate aan variatie geeft je de mogelijkheid om persoonlijke relatiegeschenken te geven. Door bijvoorbeeld twee van de bonbons uit het bonbon pakket te personaliseren en de rest gelijk te houden, krijgt iedere medewerker een uniek cadeau!
Offerte aanvragen

Bonbonpakketten kopen bij Très Bien

Als je vindt dat jouw medewerkers of relaties wel een geschenk verdienen, overweeg dan zeker eens om bonbonpakketten te bestellen bij Très Bien. Door de luxe look and feel van de verpakking en de heerlijke bonbons is het een ideaal relatiegeschenk of cadeau voor je medewerkers. Normaal hoort bij een luxe uitstraling een hoop geld, maar in dit geval is dat anders! Bonbonpakketten kopen bij Très Bien kan al vanaf €4,99 per doosje. Voor deze €4,99 kun je jouw medewerkers en/of relaties een prachtig doosje met daarin 6 luxe bonbons cadeau doen. Voor vragen over de exacte inhoud van de bonbon pakketten van Très Bien kun je altijd contact met ons opnemen we staan je graag te woord. Als al je vragen beantwoord zijn, kun je eenvoudig via het formulier hieronder een offerte voor bonbonpakketten van Très Bien gebruiken.
Offerte aanvragen
bonbons
usercartchevron-down