GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Nieuwe woning cadeaupakketten

Gaat een van je beste vrienden binnenkort verhuizen? Op de housewarming kun je natuurlijk niet met lege handen aan komen zetten. Je kunt iets voor in huis kopen, maar vaak heeft iemand alles al of weet je niet goed wat hij of zij leuk vindt. Met onze nieuwe woning cadeaupakketten zit je altijd goed. Bekijk hier ons aanbod.
Bekijk cadeaupakketten

Een origineel housewarming cadeau

Bij het kopen van een nieuw huis hoort natuurlijk een feestje. Dus wat is nou een leuker cadeau dan een heerlijk borrelpakket met een goede fles wijn of een (speciaal) biertje en de lekkerste verse noten en chocolade? Met de cadeaupakketten van Très Bien wordt het gegarandeerd een geslaagd feestje.

Wat zit er in de cadeaupakketten voor een nieuwe woning?

De nieuwe woning cadeaupakketten van Très Bien zijn gevuld met heerlijke verse producten, waaronder:

  • Verse notenmixen
  • Bonbons
  • Een lekker drankje naar keuze
Bekijk cadeaupakketten

Cadeaupakketten nieuwe woning online bestellen

Bestel je housewarming cadeaupakket nu gemakkelijk en snel online. Kies welk cadeaupakket je wilt, en voeg er eventueel nog een leuk kaartje met een persoonlijke tekst bij om het geheel compleet te maken. Je kunt ervoor kiezen om het cadeaupakket op je eigen adres te laten bezorgen en het zelf langs te brengen, of om het direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen, door zijn/haar adres in te vullen bij het verzendadres. Als je een pakket van €40 of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Het cadeaupakket wordt binnen 2 werkdagen verzonden, je hebt het dus binnen noot time in huis. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur een chatje.
usercartchevron-down