GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Samenwerkingen

Bij Très Bien gaan we graag samenwerkingen aan, want samen ben je succesvoller. We houden van nieuwe dingen uitproberen en experimenteren met smaken om zo tot de lekkerste en origineelste producten te komen. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder over wat er allemaal mogelijk is!

Op maat gemaakte producten

Één van de mogelijkheden die we kunnen bieden is om een op maat gemaakt product te produceren. Hier gaat het meestal om het introduceren van een nieuwe smaak, denk bijvoorbeeld aan chocoladelettersbonbons of paaseieren met verschillende likeursmaken.

Op maat gemaakte cadeaupakketten

Naast op maat gemaakte producten kunnen we ook unieke cadeaupakketten voor jouw bedrijf samenstellen. Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je werknemers of zakenrelaties? Bij grote aantallen maken wij cadeaupakketten op maat. Jij geeft aan welke producten je graag in de cadeaupakketten wilt zien en dan maken wij er mooie pakketten van.

Promotie van een nieuw product

Gaat je bedrijf binnenkort een nieuw product op de markt brengen en ben je nog op zoek naar leuke promotiemogelijkheden? Wij helpen je graag op weg! We kunnen je producten bijvoorbeeld toevoegen aan onze cadeaupakketten en er een leuk stukje over schrijven op onze website en social kanalen.

Deze samenwerkingen hebben we al

Inmiddels hebben we al een aantal succesvolle samenwerkingen. Zo hebben we onder andere mooie samenwerkingen met verschillende drankleveranciers zoals FLS Company (Boswandeling, Flügel, Rocketshot), Hertog Jan en Kumasi. We hebben heerlijke paaseieren gemaakt met de dranken van FLS en binnenkort zullen de smaken ook voor onze bonbons en chocoladeletters verkrijgbaar zijn. De Kumasi drankjes zijn op dit moment verkrijgbaar in onze Vaderdag cadeaupakketten.

Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn met jullie product(en)? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en wie weet komt er een hele mooie samenwerking tot stand!

usercartchevron-down