GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Halloween cadeaupakketten

Halloween is in Nederland dan misschien nog niet zo populair als in Amerika, maar het griezelfeest wordt ook hier steeds vaker en uitgebreider gevierd. Daarom hebben we bij Très Bien speciale cadeaupakketten samengesteld met het Halloweenthema. Bekijk hier ons aanbod.
Bekijk cadeaupakketten

Verras iemand met een leuk cadeaupakket tijdens Halloween

Ken je iemand die helemaal fan is van Halloween? Hoe leuk is het dan om diegene te verrassen met een lekker cadeaupakket in Halloweenthema? Maak iemand blij met onze superleuke Halloween pakketten vol lekkers.

Wat zit er in de cadeaupakketten voor Halloween?

De cadeaupakketten voor Halloween zijn gevuld met onze verse producten, waaronder:

  • Luxe bonbons in Halloweenthema
  • Verse notenmixen
  • Pindarotsjes
  • Een drankje naar keuze
Bekijk cadeaupakketten

Bestel gemakkelijk en snel je Halloween cadeaupakket online bij Très Bien

Bestel je Halloween cadeaupakket vandaag nog online bij Très Bien. Kies welk Halloween pakket je wilt, en voeg er eventueel nog een leuk kaartje met een persoonlijke tekst bij om je cadeau extra speciaal te maken. Je kunt ervoor kiezen om het cadeaupakket op je eigen adres te laten bezorgen en het zelf langs te brengen, of om het direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen, door zijn/haar adres in te vullen bij het verzendadres.

Als je een pakket van €40 of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Het Halloween cadeaupakket wordt binnen 2 werkdagen verzonden, je hebt het dus binnen noot time in huis. Heb je nog vragen over de Halloween pakketten of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een chatje.
usercartchevron-down