Online bestellen is niet meer mogelijk, kom langs in onze winkel!
GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Retouren

Retourbeleid

Niet geweldig genoten? In Nederland en zo ook bij ons, heb je het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan van ons het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door jou gekozen vervoerder.

Bij beschadigingen van chocoladeproducten (zoals chocoladeletters, bonbons) kunnen we geen kosten vergoeden. Omdat we te maken hebben met ambachtelijk en handgemaakte producten, kunnen beschadigingen tijdens het verzendproces niet altijd voorkomen. Wel treffen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om de producten zo goed mogelijk te beschermen en verpakken, zodat het product in de juiste staat in ontvangst kan worden genomen.

Zakelijk

Zakelijke klanten (B2B) hebben geen recht op herroeping. Producten met een beperkte houdbaarheid, zoals chocoladeproducten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Retourproces

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@tresbien.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

usercartchevron-down