GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
 • GRATIS BEZORGING VANAF €40
 • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
 • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Zakelijk kerstpakket bestellen?

Bent u op zoek naar een kerstpakket voor uw zakelijke relaties of uw collega's of medewerkers? Wat is er dan leuker dan het geven van een verwenpakket vol met guilty pleasures, gezonde producten of een lekker drankje? Geen enkele onderneming is gelijk en daarom past ook bij geen enkele onderneming hetzelfde kerstpakket. Daarom kun je bij Très Bien een kerstpakket volledig zelf samenstellen.

Wil je jouw medewerkers verrassen, of zoek je juist een relatiegeschenk als cadeau aan één of meerdere klanten? Vraag bij Très Bien een kerstpakketofferte aan en je ontvangt van ons een scherpe offerte.
Cadeaupakketten offerte aanvragen
verpakking
GRATIS BEZORGING VANAF €40
zwartvrachtwagen
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
verpakking
LUXE CADEAU VERPAKKING
 • verpakking
  GRATIS BEZORGING VANAF €40
 • zwartvrachtwagen
  VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
 • verpakking
  LUXE CADEAU VERPAKKING
goodiebag

Kerstpakketten vullen bij Très Bien

Je kunt je zakelijke kerstpakket bij Très Bien op verschillende manieren laten vullen. De drie meest voorkomende zijn:

- Het kerstpakket volledig zelf samen stellen;
- Gebruik maken van de vooraf samengestelde pakketten;
- De vooraf samengestelde pakketten combineren met losse producten.

Door de grote hoeveelheid mogelijkheden om het kerstpakket te vullen bij Très Bien is het ongetwijfeld moeilijk kiezen. Daarom hebben we zelf al een aantal pakketten voor je samengesteld. Door gebruik te maken van deze samengestelde pakketten weet je zeker dat je producten koopt die goed bij elkaar passen. Kies bijvoorbeeld voor de vooraf samengestelde vuurschaal of de tapasplank! Door de samengestelde pakketten te combineren met enkele losse producten heb je een prachtig persoonlijk kerstpakket!
Offerte aanvragen

Maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten

Bij Très Bien vinden we duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Niet voor niets zijn veel van onze producten fair trade. Zo zijn onze goodiebag kerstpakketten volledig duurzaam, inclusief de verpakkingsmaterialen.

Intussen mogen we onze zakelijke kerstpakketten ook maatschappelijk verantwoord noemen. Bij ieder verkocht kerstpakket doneren we namelijk een bonbon aan de voedselbank. Zo proberen we ook de mensen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is een fijne Kerst te bezorgen.
Offerte aanvragen
goldpakket

Kerstpakketten met een handgeschreven kaart

Wat is er leuker dan een persoonlijke handgeschreven kaart bij je kerstpakket? Bestel je voor eind september zakelijke kerstpakketten voor je bedrijf, dan kun je handgeschreven kaarten aan de pakketten toe laten voegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Zakelijke kerstpakketten kopen bij Très Bien

Zakelijke kerstpakketten kopen bij Très Bien is zoals je merkt een goed idee. Met een kerstpakket van Très Bien kan het eigenlijk niet verkeerd gaan. De kerstpakketten zijn rijkelijk gevuld met exclusieve en ambachtelijke producten. Ieder individueel product in het pakket zal gewaardeerd worden. Dit komt doordat alle producten waar ze mee gevuld zijn van hoogwaardige kwaliteit zijn. Voor verdere vragen over de inhoud van de kerstpakketten of de bestelprocedure kun je contact met ons opnemen. Al je vragen beantwoord? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij Très Bien via het offerteformulier hieronder.
Offerte aanvragen

Grote bestelling? Bestel op tijd!

De kerstperiode is voor Très Bien één van de drukste van het jaar. Ben je daarom van plan om een echt grote bestelling te plaatsen voor je bedrijf, dan raden we je aan om dit op tijd te doen. Om een probleemloze bezorging te kunnen garanderen, hebben we het liefst dat echt grote bestellingen uiterlijk eind september binnen zijn. Bestellingen tot ca. 20 à 30 stuks kunnen tot december nog prima besteld worden.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

Heb je interesse in onze kerstpakketten voor jouw bedrijf? Vraag dan een offerte aan via het formulier bovenaan de pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over onze zakelijke kerstpakketten of over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.
Offerte aanvragen
usercartchevron-down