Valentijn cadeaupakketten | Très Bien

Valentijn cadeaupakketten


Geen idee wat je je geliefde dit jaar moet geven op Valentijnsdag? Gelukkig hebben we bij Très Bien heerlijke cadeaupakketten samengesteld speciaal voor Valentijn. Bekijk hier ons aanbod.

Verras iemand met een romantisch cadeaupakket op Valentijn

Verras je vriend of vriendin met een superlekker cadeaupakket op Valentijn. Want liefde gaat nog altijd door de maag. De producten die in de Valentijn pakketten zitten zijn allemaal in het thema van de liefde. Een rood chocoladehart, speciale Valentijn bonbons en macarons in de vorm van een hartje. Schattiger dan dat wordt het niet.

Wat zit er in de cadeaupakketten voor Valentijn?

De Valentijn cadeaupakketten zijn gevuld met onze ambachtelijke producten, waaronder:

  • Chocoladehart met de mogelijkheid om een naam erop te zetten
  • Valentijn bonbons
  • Macarons
  • Verse notenmixen
  • Een drankje naar keuze

Bestel nu gemakkelijk en snel je cadeaupakket voor Valentijn bij Très Bien

Bestel je Valentijn cadeaupakket vandaag nog online bij Très Bien. Kies welk Valentijn pakket je wilt, en voeg er eventueel nog een leuk kaartje met een persoonlijke tekst bij om je cadeau voor Valentijn extra speciaal te maken. Je kunt ervoor kiezen om het cadeaupakket op je eigen adres te laten bezorgen en het zelf langs te brengen, of om het direct bij de gelukkige thuis te laten bezorgen, door zijn/haar adres in te vullen bij het verzendadres. Als je een pakket van €40 of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Het cadeaupakket wordt binnen 2 werkdagen verzonden, je hebt het dus binnen noot time in huis. Heb je nog vragen over de Valentijn pakketten of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >