GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
 • GRATIS BEZORGING VANAF €40
 • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
 • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Bonbons bedrukken met uw logo?

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk of een leuk gepersonaliseerd cadeau? Kies dan voor een doosje met bedrukte bonbons van Très Bien! Bij ons is het mogelijk om onze heerlijke bonbons te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Op deze manier hebt u een superleuk persoonlijk cadeau voor uw relaties, klanten of personeel. Onze bonbons worden op ambachtelijke wijze gemaakt met alleen de allerbeste Callebaut chocolade. Hierdoor vallen ze gegarandeerd in de smaak! De bedrukte bonbons worden geleverd in een mooi doosje en een luxe verpakking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gauw een offerte voor bonbons met logo aan via onze website!
Bonbons met logo offerte aanvraag
verpakking
GRATIS BEZORGING VANAF €40
zwartvrachtwagen
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
verpakking
LUXE CADEAU VERPAKKING
 • verpakking
  GRATIS BEZORGING VANAF €40
 • zwartvrachtwagen
  VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
 • verpakking
  LUXE CADEAU VERPAKKING

Bonbons

Bonbons bedrukken als relatiegeschenk

Wat is nou een leuker relatiegeschenk dan een doosje gepersonaliseerde bonbons? Verras uw relaties, klanten of personeel met een doosje bonbons met logo. Het is het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Hoe het logo van uw bedrijf er ook uitziet, onze chocolatiers zorgen ervoor dat deze op een smaakvolle manier wordt afgebeeld op de bonbons. En smaakvol, dat zijn de bonbons zeker! De ontvanger van de bedrukte bonbons zal dan ook zeker gevleid zijn met dit luxe cadeau.
Offerte aanvragen
bonbons met logo
bonbons bedrukken

Ambachtelijk gemaakte bonbons met logo

Onze bonbons met logo worden op ambachtelijke wijze en met liefde en vakmanschap gemaakt door onze eigen chocolatiers. Hiervoor gebruiken zij alleen de allerbeste ingrediënten die na een zorgvuldig selectieproces zijn uitgekozen. Hierbij hebben Fair Trade producten altijd de voorkeur. Alle bonbons worden ontworpen, getest en geproduceerd in onze fabriek in Groningen. Hier bedrukken de chocolatiers de bonbons met uw logo naar keuze. Tot slot worden ze mooi ingepakt in een luxe verpakking. En wilt u er een kaartje voor een persoonlijke boodschap? Ook dat is mogelijk!
Offerte aanvragen

De allerlekkerste witte chocolade bonbons

Wilt u uw logo drukken op onze bonbons? Dat is mogelijk op onze witte chocolade bonbons. Witte chocolade is de favoriete chocoladesoort van iedere zoetekauw. Het bestaat uit cacaoboter, suiker, vanille en melkpoeder. De witte kleur ontstaat doordat de donkergekleurde bestandsdelen van de cacaoboon worden gescheiden van de cacaoboter. Onze witte chocolade bonbons zijn verkrijgbaar met allerlei verschillende lekkere vullingen. Bij Très Bien maken we zelfs bonbons met drank, zoals Baileys of whiskey. Laat het ons gerust weten welke vulling de voorkeur heeft voor uw bonbons met logo!
Offerte aanvragen
gepersonaliseerde bonbons
usercartchevron-down