De lekkerste en leukste cadeapakketten voor hem

Is je vader, vriend of buurman binnenkort jarig en ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor hem? Dan ben je hier op het juiste adres. Bij Très Bien hebben we super lekkere en leuke cadeaupakketten samengesteld waar iedere man gegarandeerd blij van wordt. Bekijk hier ons aanbod.

7 artikelen  Wat zit er in de cadeaupakketten voor hem?

De cadeaupakketten voor hem zijn natuurlijk gevuld met onze heerlijke verse producten.De producten die je in de cadeaupakkettenkunt vinden zijn onder andere borrelnoten, V.O.C.-melange, black pepper crackers, pindarotsjes, pinda's in dop, gerookteamandelen, honey roasted macademia's, bonbons, whiskeybonbons en verschillende soorten drankjes. Ook is er een pakket met chocolade in de vorm van gereedschap, speciaal voor de klussers. De drankjes waaruit je kunt kiezen zijn: bier, witte wijn, rode wijn, rosé of een Kumasi drankje.

Verschillende soorten cadeaupakketten

We verkopen in totaal 6 verschillende cadeaupakketten voor hem in verschillende prijsklassen vanaf €14,99 tot €89,99. De cadeaupakketten die we verkopen zijn:

  • Cadeaupakket - Borrelpraat
  • Cadeaupakket - Klus Melange
  • Cadeaupakket - Borrelpraat Deluxe
  • Cadeaupakket - Luxe Whiskey Box
  • Cadeaupakket - Luxe Feestbox
  • Cadeaupakket - Luxe Bourgondiër Box

De cadeaupakketten komen allemaal op een mooie houten plank of kist. Dit geeft erg leuk weg en de plank of kist kun je daarna nog leuk hergebruiken als decoratie.

Bestel je cadeaupakket voor hem snel en gemakkelijk online bij Très Bien

Bestel vandaag nog je cadeaupakket voor hem online bij Très Bien. Alle bestellingen gaan binnen 2 werkdagen de deur uit. Als je een pakket van €40 of meer bestelt, zijn de verzendkosten helemaal gratis! Je kunt ervoor kiezen om een kaartje met een tekst te laten toevoegen om het extra persoonlijk te maken. Heb je nog vragen over één van de cadeaupakketten of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of chat.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >