Geslaagd cadeaupakketten | Très Bien

Geslaagd cadeaupakketten


Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die geslaagd is? Dan ben je hier op het juiste adres! We hebben superleuke cadeaupakketten vol lekkers en een drankje naar keuze. Perfect om de geslaagde mee te verrassen na al het harde werken wat hij of zij verricht heeft. Bekijk hier ons aanbod.

Feliciteer een geslaagde met een leuk en lekker cadeaupakket

Ken je iemand die geslaagd is voor zijn/haar eindexamen, opleiding, cursus of rijbewijs? Verras diegene dan met een superleuk en lekker cadeaupakket vol lekkers. Reken er maar op dat deze verrassing gewaardeerd wordt.

Wat zit er in de cadeaupakketten?

De cadeaupakketten in het thema geslaagd zijn gevuld met onze heerlijke producten, waaronder:

  • Luxe bonbons
  • Verse notenmixen
  • Pindarotsjes
  • Macarons
  • Brownies
  • Een drankje naar keuze

Bestel gemakkelijk en snel je cadeaupakket online bij Très Bien

Bestel je cadeaupakket voor een geslaagde vandaag nog online bij Très Bien. Kies welk cadeaupakket je wilt, en voeg er eventueel nog een leuk kaartje met een persoonlijke tekst bij om je cadeau extra persoonlijk te maken en de geslaagde te feliciteren. Je kunt ervoor kiezen om het cadeaupakket op je eigen adres te laten bezorgen en het zelf langs te brengen, of om het direct bij de geslaagde thuis te laten bezorgen, door zijn/haar adres in te vullen bij het verzendadres.

Als je een pakket van €40 of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Het cadeaupakket wordt binnen 2 werkdagen verzonden, je hebt het dus binnen noot time in huis. Heb je nog vragen over de cadeaupakketten of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >