Gezonde cadeaupakketten | Très Bien

Gezonde cadeaupakketten


Wil je iemand wat lekkers cadeau geven maar liever wel iets dat ook gezond is? Dan zijn onze gezonde pakketten dé perfecte optie. Deze cadeaupakketten zitten vol heerlijke gezonde producten. Want gezond eten kan zeker ook lekker zijn. Bekijk hier ons aanbod.

Verras iemand met een gezond cadeaupakket

Onze producten worden op een ambachtelijke manier bereid en bevatten dus geen kunstmatige of chemische toevoegingen. We vinden het erg belangrijk dat onze producten op een eerlijke manier worden verhandeld. Daarom kopen we alleen producten in die op een duurzame manier zijn geproduceerd. Al onze producten zijn dan ook onbespoten en Fair Trade.

Wat zit er in de gezonde pakketten?

De gezonde pakketten zijn rijkelijk gevuld met onze verse producten, waaronder:

  • Verschillende gezonde notenmixen (walnoten, amandelen, cashewnoten etc.)
  • Gedroogde zuidvruchten (abrikozen, vijgen, dadels etc.)
  • Superfoods (goji bessen, quinoa, lijnzaad etc.)
  • Muesli & Granola
  • Een biologisch sapje

Bestel vandaag nog je gezonde pakket online bij Très Bien

Bestel je gezonde pakket super gemakkelijk en snel online bij Très Bien. Kies welk gezond pakket je wilt, en voeg er eventueel nog een leuk kaartje met een persoonlijke tekst bij om je cadeau extra persoonlijk te maken. Je kunt ervoor kiezen om het cadeaupakket op je eigen adres te laten bezorgen en het zelf langs te brengen, of om het direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen, door zijn/haar adres in te vullen bij het verzendadres.

Als je een pakket van €40 of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Het cadeaupakket wordt binnen 2 werkdagen verzonden, je hebt het dus binnen noot time in huis. Heb je nog vragen over de cadeaupakketten of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >