Sinterklaas cadeaupakketten | Très Bien

Sinterklaas cadeaupakketten


Het heerlijk avondje staat alweer voor de deur en deze avond is natuurlijk niet compleet zonder wat lekkers. Bij Très Bien hebben we heerlijke cadeaupakketten samengesteld vol met lekkers speciaal voor Sinterklaas. Bekijk hier ons aanbod.

Een leuk cadeau voor in de schoen of voor pakjesavond

Wie houdt er nou niet van chocoladeletters? Verras je familie, vrienden, collega's, werknemers of jezelf met een pakket vol lekkere producten tijdens Sinterklaas. Bij Très Bien hebben we chocoladeletters in allerlei verschillende smaken, met of zonder alcohol. Zo hebben we een heerlijke witte chocoladeletter met de smaak Boswandeling en een klassieke melkvariant met Baileys smaak.

Wat zit er in de cadeaupakketten voor Sinterklaas?

De cadeaupakketten voor Sinterklaas zijn gevuld met onze heerlijke verse producten, waaronder:

  • Ambachtelijk gemaakte chocoladeletters, met of zonder alcohol
  • Heerlijke kruidnoten
  • Het lekkerste snoepgoed
  • Bonbons
  • Een drankje naar keuze

Bestel vandaag nog je cadeaupakket voor Sinterklaas online bij Très Bien

Bestel je cadeaupakket voor Sinterklaas nu gemakkelijk en snel online. Kies welk cadeaupakket je wil, en voeg er eventueel nog een leuk kaartje met een persoonlijke tekst aan toe om je cadeau voor Sinterklaas compleet te maken. Je kunt ervoor kiezen om het cadeaupakket op je eigen adres te laten bezorgen en het zelf langs te brengen, of om het direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen, door zijn/haar adres in te vullen bij het verzendadres. Wil je meerdere pakketten laten bezorgen? Stuur ons dan een mail, dan sturen we je een adressenbestand op.

Als je een cadeaupakket van €40 of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Omdat Sinterklaas een erg drukke periode voor ons is, kunnen we niet altijd binnen 2 werkdagen leveren. Bestel je pakketten voor Sinterklaas daarom ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >