Chocolade met foto bedrukken? Dat kan bij Très Bien

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om je bedrijf te promoten? Dan ben je hier op het juiste adres. Bij Très Bien kun je heerlijke bonbons laten bedrukken met je eigen logo, tekst of afbeelding. De bonbons zijn in allerlei verschillende smaken en vullingen verkrijgbaar. Je bestelt ze al vanaf €0,50 per stuk.

1 artikelen  Bonbon bedrukt

Bonbons met logo, de perfecte promotie voor je bedrijf

Wat is nou een leuker relatiegeschenk dan een doosje gepersonaliseerde bonbons? Onze bonbons zijn verkrijgbaar in allerlei heerlijke smaken, zoals bijvoorbeeld caramel-zeezout, framboos, licor 43, mango en passievrucht. Verras je relaties, klanten of personeel met een doosje bonbons, het is het perfecte visitekaartje voor je bedrijf of organisatie. De bonbons met logo zijn erg representatief en daarom ook perfect om op tafel te zetten tijdens een presentatie of event.

Hoe worden de bonbons met eigen logo gemaakt?

Eerst worden de bonbons stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze chocolatiers. Onze chocolade is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens eerlijk. Bij Très Bien maken we alleen gebruik van Fair Trade producten, die in eerlijke omstandigheden geproduceerd worden. Nadat de bonbons gemaakt zijn, wordt het logo, de tekst of afbeelding erop geprint. Uiteindelijk worden de bonbons mooi ingepakt in een luxe verpakking. Ook kun je ervoor kiezen om nog een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap, dit maakt het geheel tot een super leuk geschenk om weg te geven.

Bonbons met eigen logo online bestellen bij Très Bien

Bestel vandaag nog je gepersonaliseerde bonbons met eigen logo online bij Très Bien. Bestellingen boven de 40 euro worden gratis verzonden. Heb je vragen of wil je weten of jouw idee mogelijk is? Neem dan contact op met ons op en wij helpen je graag verder.

  • Chocolade met uw logo of tekst. vanaf €2,99 (10 cm bij 5 cm).
  • Voor meer informatie mail: info@tresbiengroningen.nl
  • Een bonbon met uw logo. Vanaf €0,50 per bonbon.
  • Verschillende smaken en vullingen verkrijgbaar.

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >