Luxe Chocoladeletter Flügel | Unieke smaak | Très Bien

Chocoladeletter Flügel

    Winnaar 2021
Chocoladeletter Flügel
Afbeelding van Chocoladeletter Flügel
Afbeelding van Chocoladeletter Flügel
Afbeelding van Chocoladeletter Flügel
Afbeelding van Chocoladeletter Flügel

Zakelijke bestelling?         Vraag een offerte aan

Zat van elk jaar weer moeten bedenken wat je iemand gaat geven, en uiteindelijk een saaie chocoladeletter te geven? Dan is onze luxe chocoladeletter Flügel iets voor jou. De winnaar van onze maak de smaak actie van 2021. Deze unieke chocoladeletter is bedacht door onze trouwe klanten. Na een jaar ontwikkelen is hij er nu eindelijk de luxe chocoladeletter Flügel.

Vanaf: € 12,99

Vanaf €40,- GRATIS verzonden

€4,95 verzendkosten bij besteding van minder dan €40,-

Vandaag besteld, binnen 48 uur verzonden

Bij ons krijg je de mooiste producten, met een eerlijk verhaal

Duurzame verzending  door heel Nederland


Omschrijving

Luxe chocoladeletter Flügel

Deze chocoladeletter is het unieke cadeau voor pakjesavond. De saaie melk of pure letters zijn verleden tijd. Deze unieke chocoladeletter is de nieuwe smaaksensatie. Handgemaakt door onze meester chocolatier van onze unieke Flügel vulling en Ruby chocolade. Deze chocolade heeft van nature een roze kleur door de combinatie van twee soorten speciale cacaobonen. Door onze samenwerking m et FLS Company, het moederbedrijf, van onder andere Flügel kunnen wij jou deze luxe chocoladeletter Flügel aanbieden.


Naast een samenwerking met FLS Company hebben wij ons ook aangesloten bij Cocao Horizons. Deze organisatie zet zich in om de levens van cacaoboeren en hun omgeving te verbeteren. Door ons hierbij aan te sluiten zorgen wij ervoor dat de cacaoboeren eerlijk worden beloond voor al hun harde werk. Onze Fairtrade chocoladeletter Flügel is dus niet alleen een cadeautje voor jou maar ook voor de boeren die jou voorzien van je heerlijke chocolade.


Bestellingen worden bij Très Bien binnen Nederland altijd CO2-neutraal bezorgd. Zo dragen wij ons steentje bij aan een groenere toekomst. Je kunt dus met een gerust hart deze heerlijk luxe chocoladeletter Flügel of één van onze andere bijzondere chocoladeletters bestellen. Bestel deze heerlijke chocoladeletter snel en gemakkelijk in onze webshop. Een grote bestelling? Vraag dan nu een offerte aan.

Specificaties

Artikelnummer
-
EAN nummer
-
Leverancier
Tres Bien
Zakelijkchocoladeletter
Chocoladeletter
maak de smaak 2021
winnaar 2021
Lengte verpakking
215mm
Breedte verpakking
165mm
Hoogte verpakking
20mm
Chocoladesoort
Ruby
Alcohol
Ja
Gewicht
200 gram
Alcoholsoort
Flügel

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >