Luxe kerstpakketten | Chocola, noten & meer | Très Bien

Ben je op zoek naar een heerlijk en ambachtelijk gemaakt kerstpakket? Met een luxe kerstpakket van Très Bien kun je laten zien dat je echt om je medewerkers of klanten geeft. Onze luxe kerstpakketten zitten vol met ambachtelijke producten, zoals chocolade, bonbons en luxe noten. Deze unieke kerstpakketten ogen hierdoor een stuk persoonlijker dan de kerstpakketten van de bekende grote leveranciers. Bekijk ons aanbod hieronder!

12 artikelen  
Kerstpakketten met chocolade

Vrijwel iedereen is dol op chocolade. Dat beseffen we bij Très Bien maar al te goed, en daarom zitten onze luxe kerstpakketten vol met ambachtelijk gemaakte chocolade van de allerhoogste kwaliteit. Hierbij kun je denken aan heerlijke exclusieve bonbons, maar ook aan lekkere chocoladerotsjes. De chocolade die je terugvindt in onze kerstpakketten wordt ambachtelijk bereid door onze chocolatiers in onze eigen chocoladefabriek. Wij gebruiken alleen echte Callebaut chocolade, waarmee we van elk chocolaatje iets unieks maken.

Kerstpakketten met noten

In onze luxe kerstpakketten vind je daarnaast allerlei soorten noten. Noten zijn heerlijk als snack, en zijn naast erg lekker ook hartstikke gezond. Onze noten zijn altijd vers: ze worden dagelijks op een ambachtelijke manier door ons geproduceerd. Alle kerstpakketten bevatten meerdere soorten noten, zoals pinda's, macadamianoten, cashewnoten en amandelen. Onze noten zijn daarnaast fair trade. Wij zien erop toe dat ze onder de juiste en meest eerlijke omstandigheden groeien en worden geoogst en verwerkt.

Kerstpakketten met drank

Wat is er nou lekkerder tijdens de Kerstdagen dan een lekker drankje? Ieder luxe kerstpakket uit ons assortiment is voorzien van een drankje, zoals een fles wijn, een fles speciaalbier of echte Japanse matcha thee. Natuurlijk letten we erop dat de gekozen drank zo goed mogelijk aansluit bij de smaak en de inhoud van de rest van het kerstpakket. Zo bieden we je een optimale smaakervaring.

Alle luxe kerstpakketten van Très Bien

Nog niet helemaal zeker welk kerstpakket je moet kiezen? We hebben al onze luxe kerstpakketten nog eens op een rijtje gezet:

  • Goodiebag (Deluxe). Goed gevulde goodiebag met verschillende notenmelanges, een doosje bonbons en een klein flesje wijn. Verkrijgbaar in een normale en een luxe variant.
  • Houten Opbergkist. In deze luxe houten picknickmand vind je onder andere twee flessen wijn, verschillende soorten noten en matcha thee.
  • Le Casse Noix (Deluxe/Royale): Dit kerstpakket bestaat o.a. uit diverse zakjes noten, een doosje bonbons en een klein flesje wijn, verpakt in een mooi oogstkrat. Verkrijgbaar in een normale, een luxe en een royale variant.
  • Oogstmand. Een authentieke oogstmand met diverse zakjes noten, een doosje bonbons, chocolade en een fles wijn.
  • Explosion of Taste. Een houten serveerplank met noten, (thema)bonbons, crackers en een drankje naar keuze.
  • Gezonde Mand. Ons meest gezonde kerstpakket, met veel gezonde noten, zuidvruchten, granola en bio sap.
  • Vuurschaal. Onze vuurschaal bevat alles waar we bij Très Bien in uitblinken: bonbons, chocolade, noten, zuidvruchten en nog veel meer, verpakt op een grote vuurschaal.
  • Tapasplank. Van de tapasplank is het heerlijk genieten dankzij de diverse soorten noten, een doosje bonbons en een fles wijn.
  • Gold Pakket. Dit kerstpakket bestaat uit een royaal dienblad met daarop verschillende soorten noten, een doos bonbons, een fles prosecco en een stompkaars.

Kerstpakketten voor bedrijven

Ben je een zakelijke klant en ben je voor je bedrijf op zoek naar kerstpakketten? Speciaal voor bedrijven hebben wij verschillende mogelijkheden wat betreft onze kerstpakketten. Zo kunnen zakelijke klanten bij ons zelf een kerstpakket samenstellen. En bestel je voor oktober je kerstpakketten, dan bieden we de mogelijkheid tot het toevoegen van handgeschreven kaartjes. Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie!

Bestel jouw luxe kerstpakketten bij Très Bien

Bestel gauw jouw kerstpakket naar keus bij Très Bien en profiteer van onze goede service. Je kunt ervoor kiezen om het pakket op je eigen adres te laten bezorgen, of om het direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen, door zijn/haar adres in te vullen bij het verzendadres. Wil je meerdere pakketten laten bezorgen? Stuur ons dan een mail, dan sturen we je een adressenbestand op.

Bestel je voor 40 euro of meer aan kerstpakketten, dan betaal je geen verzendkosten. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen twee dagen te bezorgen. Omdat Kerst een drukke periode voor ons is, kan het zijn dat dit niet altijd lukt. Bestel je luxe kerstpakket daarom ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >