GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Chocoladeletters met Baileys kopen

'T heerlijk avondje staat weer voor de deur. Een gezellige periode vol verrassingen en lekkernijen. Wil jij nét even iets anders geven dan de rest? Geef dan onze overheerlijke chocoladeletter met Baileysvulling cadeau. De zachte smaak van room en invloeden van whiskey in combinatie met onze ambachtelijke chocoladeletters zorgen voor een verbluffende smaaksensatie.

FILTERSCATEGORIEËN
Filters

PRIJS

Categorieën

Productresultaten: 0

SORTEER

Alle Chocoladeletters met Baileys kopen

Hulp nodig bij uw bestelling?

De romige smaak van Baileys

Wist je dat het bijna vier jaar heeft geduurd voordat deze romige likeur perfect genoeg was om verkocht te worden? Geen wonder dat Baileys nu een van de meest populair gedronken likeurtjes is. Elke minuut worden er wereldwijd maar liefst meer dan 2000 glazen gedronken. Voor ons rede genoeg om een heerlijke chocoladeletter met Baileys te maken.

Chocoladeletters met alcohol

Bij Trés Bien zijn er diverse combinaties van chocoladeletters met alcohol verkrijgbaar. Wij zouden Trés Bien niet zijn als wij niet alle smaken proberen te combineren en uitkomen op de meest verrassende en smaakvolle producten. Dit jaar hebben wij meerdere chocoladeletters met alcohol aan ons assortiment toegevoegd, de chocoladeletter met Baileys is daar een van. Deze bijzondere combinatie is dan óók zeker een van onze favorieten.

Chocoladeletters van hoogste kwaliteit

Daarnaast gebruiken onze chocolatiers chocolade van de hoogste kwaliteit. Al onze chocoladeletters zijn namelijk gemaakt van Callabaut chocolade. Waardoor de letters nóg lekkerder smaken. Daarnaast zijn alle letters van het alfabet te bestellen, dus met welke bijzondere letter jouw naam ook begint, alles kan bij ons worden besteld. En een leuk weetje: alle letters zijn 17.5 cm lang, hebben een breedte van 12 cm en wegen 220 gram.

Bestel chocoladeletter met Baileysvulling bij Trés Bien

Voorbereid de feestdagen tegemoet gaan? Koop vandaag nog een chocoladeletter met Baileysvulling bij Trés Bien en het wordt binnen noot time bij je thuisbezorgd. Wil je iemand verrassen met een leuk sinterklaascadeautje? Onze chocoladeletters worden op een luxe manier verpakt met een sierlijke sinterklaaswikkel. Wil je bestellen in grotere getalen? Dat is zeker mogelijk. Bestellingen boven de 40 euro worden ook nog eens gratis naar je verzonden. Familie, vrienden of collega’s verrassen? Bestel je lekkernijen bij Très Bien.

usercartchevron-down