Productresultaten: 1
Een van de favorieten van de Très Bien chocolatiers is toch wel de salted caramel met hazelnoot, alias de GOLD chocoladeletter.
Een van de favorieten van de Très Bien chocolatiers is toch wel de salted caramel met hazelnoot, alias de GOLD chocoladeletter.
Niet alleen ziet deze chocoladeletter er prachtig uit in zijn gouden gloed, maar deze gold chocoladeletter is ook in staat om jou een explosie van smaken te laten ervaren. Door zout aan karamel toe te voegen haal je bijzondere elementen van de chocolade echt naar voren. Tel daarbij op dat er ook nog smaakvolle hazelnoten in zitten en je begrijpt vast waarom niet alleen onze chocolatiers weglopen met de gold chocoladeletter, maar ook veel van onze klanten.
Voor deze overheerlijke chocoladeletter wordt gebruik gemaakt van de beste Callebaut chocolade en de beste hazelnoten uit Italië. Combineer dit met zeezout en je hebt een heerlijke chocoladeletter om jouw tanden in te zetten.
Wij kopen de ingrediënten daar waar mogelijk direct bij de bron. Dit betekent dat onze hazelnoten van uitmuntende kwaliteit zijn. Als het even kan halen we ze zelf op. Zo weten we dat we altijd de beste kwaliteit krijgen om te verwerken in onze Très Bien producten en in dit speciale geval de gold chocoladeletter.
Callebaut maakt gebruik van de fijnste ingrediënten en maakt onder de noemer de Finest Belgian Chocolate al meer dan 100 jaar chocolade van de hoogste kwaliteit. Er wordt gewerkt met traceerbare cacaobonen en is daarmee ook 100% duurzaam. Dus niet alleen de kwaliteit en de passie voor chocolade passen bij ons, maar ook de achterliggende gedachte om te weten waar jouw product of grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij een gouden idee, net als de gold chocoladeletter.
Een Très Bien chocoladeletter weegt 220 gram en is daarmee een perfect cadeautje voor de schoen. Vertel ons welke letter jouw naam mee begint, wij hebben ook van de gold chocoladeletters het hele alfabet in de aanbieding. Dat lukt dus altijd.
En sla je het schoentje zetten over dit jaar, we weten allemaal dat chocolade met karamel, zeezout en hazelnoot eigenlijk altijd kan. Zeg eens eerlijk, dat is toch ook 1 van jouw favoriete smaken?