GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Witte chocoladeletter van echte Callebaut chocolade bij Très Bien

Witte chocolade jouw favoriet? Dan moet je de romige witte chocoletters van Très Bien proberen. De volle romige smaak smelt in jouw mond, nog lekkerder wordt het bij een warm drankje. Dus gun je zelf een kopje koffie of thee en installeer je lekker met jouw witte chocoladeletter voor de buis of de haard. Even ontspannen met iets lekkers is natuurlijk altijd goed voor je. Zeker nu, geniet lekker thuis van een heerlijke witte chocoladeletter uit of zoek iets anders waar jij lekker van kan genieten in onze webshop, dat is altijd Très Bien.

FILTERSCATEGORIEËN
Filters

PRIJS

Categorieën

Productresultaten: 0

SORTEER

Alle Witte chocoladeletter van echte Callebaut chocolade bij Très Bien

Hulp nodig bij uw bestelling?

Chocoladeletter als beleving; een perfect cadeau

Natuurlijk kun jij ook een heerlijke witte chocoladeletter cadeau doen aan die goede vriend of zoek op onze site een overheerlijk recept voor bakken met witte chocolade. Er is genoeg inspiratie te vinden om te genieten van al het goeds wat witte chocolade te bieden heeft. Chocolade is beleving en dat geldt zeker ook voor al het goeds wat Très Bien te bieden heeft. Welke witte chocoladeletter wil jij geven? Of ga je toch voor een andere smaak? Misschien wel meerdere chocoladeletters? Dat is altijd een goed idee! Een chocoladeletter alfabet in wit, puur en melk.

De hoogste kwaliteit bij Très Bien

Het is niet voor niets dat wij werken met Callebaut chocolade. Onze leverancier zorgt voor chocolade op het hoogste niveau, voor fijnproevers en chefs die in de patisserie dagelijks hun kunsten vertonen met prachtige chocolade creaties. Witte chocolade hoort daar zeker bij. Gebruik witte chocolade als accent bij pure of melkchocolade. Of gebruik juist de witte chocolade als basis. Je kunt met deze kwaliteit alle kanten op. Bij Très Bien maken we er met liefde witte chocoladeletters van.

Duurzame witte chocoladeletter

Formeel mag het dan geen chocolade heten, omdat er geen vaste cacaobestanddelen in zitten, maar heerlijk zijn deze chocoladeletters van Très Bien wel. Wij gebruiken niet voor niets chocolade van traceerbare cacaobonen, zo wordt een heerlijk geniet momentje ook nog eens een duurzaam geniet momentje. Wij kunnen exact zien waar de cacaobonen vandaan komen en zorgen dat ook onze cacaoboeren een goed en duurzaam bestaan kunnen opbouwen. Zo kunnen wij samen genieten van deze heerlijke witte chocoladeletter.

Witte chocoladeletters van Très Bien

Je weet nu alles wat belangrijk is over onze witte chocoladeletters. Ze zijn duurzaam, heerlijk romig van smaak, een perfect cadeau en van de hoogste kwaliteit. Bestel dus nu jouw overheerlijke witte chocoladeletter – groot of klein – en wij bezorgen hem snel bij jou. Het heerlijk avondje is bijna gekomen, zonder jouw chocoladeletter is dat natuurlijk niet compleet. En, wat ons betreft, kun je het hele jaar genieten van onze chocoladeletters. Genieten van witte chocolade mag natuurlijk altijd.

usercartchevron-down