Offerte Chocoladeletters - Très Bien Webshop B.V.

Chocoladeletters bestellen als cadeau voor medewerkers of relatiegeschenk?

De feestmaanden zijn maanden waarin werkgevers iets extra’s geven aan de medewerkers of relaties. Dit gebeurt normaliter in de vorm van een kerstpakket. Sinterklaas is echter ook een mooie mogelijkheid om je medewerkers of relaties te bedanken voor het afgelopen jaar. Het voordeel van chocolade is dat eigenlijk iedereen hiervan houdt. Met het geven van chocoladeletters kun je dus eigenlijk nooit de plank misslaan. Door de mooie uitstraling van de chocoladeletter en de verpakking waarin de chocoladeletter wordt geleverd zal zelfs een niet-chocolade liefhebber onder de indruk zijn van het geschenk. Om zakelijk een chocoladeletter te kunnen geven aan je medewerkers of relaties kun je een chocoladeletters offerte aanvragen bij Très Bien. We kijken dan samen naar de mogelijkheden om je medewerkers of relaties een chocoladeletter cadeau te doen.

Chocoladeletter offerte aanvragen

Unieke chocoladeletters van Très Bien

Chocoladeletters van Très Bien worden enkel geproduceerd van de beste chocolade. Hierdoor weet jij als afnemer van de chocoladeletters bij Très Bien altijd dat je de best mogelijke chocoladeletters in huis haalt. Tijdens het productieproces van de chocoladeletters worden unieke ingrediënten toegevoegd. Door deze unieke ingrediënten zijn de chocoladeletters van Très Bien bijzonder en de smaken ongekend! In onze webshop kun je bijvoorbeeld terecht voor unieke chocoladeletters zoals de Likeur 43 chocoladeletter melk, de champagne chocoladeletter of de chocoladeletter salted caramel met hazelnoot. Dit zijn stuk voor stuk unieke chocoladeletters die bij consumptie als ongekende smaaksensatie ervaren zullen worden. De unieke chocoladeletters bij Très Bien maken de chocoladeletters zo’n ideaal cadeau. De ontvangers van de chocoladeletters zullen namelijk gegarandeerd onder de indruk zijn van de chocoladeletters.

Basis chocoladeletters van Très Bien

Naast de unieke en bijzondere smaakcombinaties kun je bij Très Bien ook terecht voor de normale smaken chocoladeletters. Ook voor de normale smaken chocoladeletters geldt dat deze enkel gemaakt worden van de beste kwaliteit chocolade. De basis chocoladeletters van Très Bien zijn te verkrijgen in de smaken melk, puur en wit. Naast de keuze wat chocolade betreft kun je ook voor additieven op de chocoladeletter uitkiezen. Zo heeft Très Bien chocoladeletters met hazelnoten of chocoladeletters met een bespoten bovenkant. De basis chocoladeletters zien er door deze additieven al snel uit als een uniek en luxe relatiegeschenk!


Offerte aanvragen

Chocoladeletters kopen bij Très Bien

Als je jouw medewerkers en/of relaties een uniek cadeau wilt geven om de decembermaand goed mee te beginnen, dan is chocoladeletters kopen bij Très Bien zeker een goed idee. De chocoladeletters worden geleverd in een prachtige verpakking. De prachtige verpakking draagt samen met het uiterlijk van de chocoladeletters bij aan de luxueuze look and feel van dit relatiegeschenk. Neem voordat je een offerte voor chocoladeletters aanvraagt gerust contact met ons op. We vertellen je graag over de chocoladeletters van Très Bien! Als al je vragen beantwoord zijn, vul dan gerust het offerteformulier hieronder in. Na het invullen van het formulier zul je van ons een gepaste offerte ontvangen.

  • Gratis verzending
  • Gratis geleverd in Nederland en Belgie
  • Dagverse bereiding
  • Alle producten worden dagvers bereid
  • Scherpe tarieven
  • Binnen 48 uur ontvang je een scherpe offerte
  • Op maat geleverd
  • Geleverd waar en wanneer je wilt