Offerte kerstpakketten - Très Bien Webshop B.V.

Last-minute kerstpakketten nodig?

Ontvang binnen één dag je offerte en je bestelling de volgende dag in huis!

✓ scherp geprijsd
✓ binnen 48 uur geleverd
✓ samenstellen naar wens mogelijk

 • Gratis verzending
 • Gratis geleverd in Nederland en Belgie
 • Dagverse bereiding
 • Alle producten worden dagvers bereid
 • Scherpe tarieven
 • Binnen 48 uur ontvang je een scherpe offerte
 • Op maat geleverd
 • Geleverd waar en wanneer je wilt
 •  

  Zelf een kerstpakket samenstellen

  Geen enkele onderneming is gelijk en daardoor past ook bij geen enkele onderneming hetzelfde kerstpakket. Daarom is het bij Très Bien mogelijk om zelf volledig je eigen kerstpakket samen te stellen. Hierbij kun je kiezen uit allerlei soorten lekkere chocolade, bonbons, noten, zuidvruchten en drankjes. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden vind je bij Très Bien altijd een kerstpakket dat perfect bij jouw onderneming past. Een kerstpakket ontvangen dat met gevoel is samengesteld en voorzien is van een persoonlijke touch is natuurlijk extra leuk!

  Mogelijkheden kerstpakket vullen bij Très Bien

  Je kunt het kerstpakket van Très Bien op verschillende manieren laten vullen. De drie meest voorkomende zijn:

  -Het kerstpakket volledig zelf samen stellen

  -Gebruik maken van de vooraf samengestelde pakketten

  - De vooraf samengestelde pakketten combineren met losse producten


  Door de grote hoeveelheid mogelijkheden om het kerstpakket te vullen bij Très Bien zal het ongetwijfeld moeilijk kiezen zijn. Om deze reden hebben we zelf al een aantal pakketten samengesteld. Door gebruik te maken van deze samengestelde pakketten weet je zeker dat je producten koopt die goed bij elkaar passen. Kies bijvoorbeeld voor de vooraf samengestelde vuurschaal of de tapasplank! Door de samengestelde pakketten te combineren met enkele losse producten heb je een prachtig persoonlijk kerstpakket!

  Maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten

  Bij Très Bien vinden we duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Niet voor niets zijn veel van onze producten fair trade. Zo zijn onze goodiebag kerstpakketten volledig duurzaam, inclusief de verpakkingsmaterialen.

  Vanaf dit jaar mogen we onze zakelijke kerstpakketten ook maatschappelijk verantwoord noemen. Bij ieder verkocht kerstpakket doneren we namelijk een bonbon aan de voedselbank. Zo proberen we ook de mensen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is een fijne Kerst te bezorgen.

  Kerstpakketten met een handgeschreven kaart

  Wat is er leuker dan een persoonlijke handgeschreven kaart bij je kerstpakket? Bestel je voor eind september kerstpakketten voor je bedrijf, dan kun je handgeschreven kaarten aan de pakketten toe laten voegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

  Kerstpakketten kopen bij Très Bien

  Kerstpakketten kopen bij Très Bien is zoals je merkt een goed idee. Met een kerstpakket van Très Bien kan het eigenlijk niet verkeerd gaan. De kerstpakketten zijn rijkelijk gevuld met exclusieve en ambachtelijke producten. Ieder individueel product in het kerstpakket zal gewaardeerd worden. Dit komt doordat alle producten waar de kerstpakketten mee gevuld zijn van hoogwaardige kwaliteit zijn. Voor verdere vragen over de inhoud van de kerstpakketten, of vragen over kerstpakketten kopen bij Très Bien, kun je contact met ons opnemen. Als al je vragen beantwoord zijn kun je eenvoudig een offerte aanvragen om kerstpakketten te kopen bij Très Bien via het offerteformulier hieronder.

  Grote bestelling? Bestel op tijd!

  De kerstperiode is voor Très Bien één van de drukste van het jaar. Ben je daarom van plan om een echt grote bestelling te plaatsen voor je bedrijf, dan raden we je aan om dit op tijd te doen. Om een probleemloze bezorging te kunnen garanderen, hebben we het liefst dat echt grote bestellingen uiterlijk eind september binnen zijn. Bestellingen tot ca. 20 à 30 stuks kunnen tot december nog prima besteld worden.

  Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

  Heb je interesse in onze kerstpakketten voor jouw bedrijf? Vraag dan een offerte aan via het formulier onderaan de pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Hierbij is het ook mogelijk om een sample kerstpakket aan te vragen, zodat je het pakket alvast kunt bekijken én kunt proeven! Heb je vragen over onze kerstpakketten of over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.