Offerte kerstpakketten - Très Bien Webshop B.V.

Kerstpakketten bestellen als cadeau voor medewerkers of relatiegeschenk?

De tijd van het jaar is weer aangebroken. De tijd van het geven van verrassende cadeaus of een kleinigheidje als zijnde blijk van waardering. Wat is er dan leuker dan het geven van een verwenpakket vol met een mix van guilty pleasures, gezonde producten of bijvoorbeeld een lekker drankje. Geen enkele onderneming is gelijk en daarom past ook bij geen enkele onderneming hetzelfde kerstpakket. Het is dan ook mogelijk om Très Bien het kerstpakket volledig zelf samen te stellen. Hierdoor wordt onder andere duidelijk dat het pakket met gevoel en affiniteit is samengesteld. Wil je jouw medewerkers verrassen, of zoek je juist een relatiegeschenk als cadeau aan één of meerdere klanten? Bij Très Bien ben je aan het goede adres. Vraag bij Très Bien een kerstpakketten offerte aan om te zien wat Très Bien jou te bieden heeft!


Wat je ook kiest, de inhoud van het pakket komt altijd goed terecht! Vul het onderstaande formulier in om jouw aanvraag compleet te maken en je ontvangt van ons een scherpe offerte.

Kerstpakket offerte aanvragen

Mogelijkheden inhoud van de kerstpakketten

Bij Très Bien heb je vele mogelijkheden wat betreft de inhoud van de kerstpakketten. Zo kun je je kerstpakket vullen met diverse noten, chocolade, diverse drankjes en tal van andere producten. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden van de kerstpakketten zul je bij Très Bien altijd een kerstpakket vinden dat perfect bij jou of jouw onderneming past. Je kunt middels de kerstpakketten aan jouw medewerkers of klanten laten zien dat je echt om ze geeft. Door de kerstpakketten een persoonlijke touch te geven, creëer je dit gevoel! Deze persoonlijke touch kun je creëren door een uniek kerstpakket gevuld met ambachtelijke producten te geven. Hierdoor oogt een kerstpakket van Très Bien al snel veel persoonlijker dan de kerstpakketten van enkele grote leveranciers.

Mogelijkheden kerstpakket vullen bij Très Bien

Je kunt het kerstpakket van Très Bien op verschillende manieren laten vullen. De drie meest voorkomende zijn:

-Het kerstpakket volledig zelf samen stellen

-Gebruik maken van de vooraf samengestelde pakketten

- De vooraf samengestelde pakketten combineren met losse producten


Door de grote hoeveelheid mogelijkheden om het kerstpakket te vullen bij Très Bien zal het ongetwijfeld moeilijk kiezen zijn. Om deze reden hebben we zelf al een aantal pakketten samengesteld. Door gebruik te maken van deze samengestelde pakketten weet je zeker dat je producten koopt die goed bij elkaar passen. Kies bijvoorbeeld voor de vooraf samengestelde vuurschaal of de tapasplank! Door de samengestelde pakketten te combineren met enkele losse producten heb je een prachtig persoonlijk kerstpakket!

Kerstpakketten kopen bij Très Bien

Kerstpakketten kopen bij Très Bien is zoals je merkt een goed idee. Met een kerstpakket van Très Bien kan het eigenlijk niet verkeerd gaan. De kerstpakketten zijn rijkelijk gevuld met exclusieve en ambachtelijke producten. Ieder individueel product in het kerstpakket zal gewaardeerd worden. Dit komt doordat alle producten waar de kerstpakketten mee gevuld zijn van hoogwaardige kwaliteit zijn. Voor verdere vragen over de inhoud van de kerstpakketten, of vragen over kerstpakketten kopen bij Très Bien, kun je contact met ons opnemen. Als al je vragen beantwoord zijn kun je eenvoudig een offerte aanvragen om kerstpakketten te kopen bij Très Bien via het offerteformulier hieronder.

  • Gratis verzending
  • Gratis geleverd in Nederland en Belgie
  • Dagverse bereiding
  • Alle producten worden dagvers bereid
  • Scherpe tarieven
  • Binnen 48 uur ontvang je een scherpe offerte
  • Op maat geleverd
  • Geleverd waar en wanneer je wilt