Offerte kerstpakketten - Très Bien Webshop B.V.

Kerstpakket offerte ontvangen?

Wat is er dan leuker dan het geven van een verwenpakket vol met een mix van guilty pleasures, gezonde producten of bijvoorbeeld een lekker drankje. Geen enkele onderneming is gelijk en daarom past ook bij geen enkele onderneming hetzelfde kerstpakket. Het is dan ook mogelijk om Très Bien het kerstpakket volledig zelf samen te stellen.

Wil je jouw medewerkers verrassen, of zoek je juist een relatiegeschenk als cadeau aan één of meerdere klanten? Vraag bij Très Bien een kerstpakketten offerte aan en je ontvangt van ons een scherpe offerte.

 Oogstmand 

 Tapasplank 

 Gold pakket 

 Le casse noix 

 Borrelplank 

 Goodiebag 

 • Gratis verzending
 • Gratis geleverd in Nederland en Belgie
 • Dagverse bereiding
 • Alle producten worden dagvers bereid
 • Scherpe tarieven
 • Binnen 48 uur ontvang je een scherpe offerte
 • Op maat geleverd
 • Geleverd waar en wanneer je wilt
 •  Oogstmand 

   Tapasplank 

   Gold pakket 

   Le casse noix 

   Borrelplank 

   Goodiebag 


   Zelf een kerstpakket samenstellen

  Geen enkele onderneming is gelijk en daardoor past ook bij geen enkele onderneming hetzelfde kerstpakket. Daarom is het bij Très Bien mogelijk om zelf volledig je eigen kerstpakket samen te stellen. Hierbij kun je kiezen uit allerlei soorten lekkere chocolade, bonbons, noten, zuidvruchten en drankjes. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden vind je bij Très Bien altijd een kerstpakket dat perfect bij jouw onderneming past. Een kerstpakket ontvangen dat met gevoel is samengesteld en voorzien is van een persoonlijke touch is natuurlijk extra leuk!

  Mogelijkheden voor het vullen van je kerstpakket

  Je kunt je kerstpakketten bij Très Bien op verschillende manieren laten vullen. De drie meest gekozen opties zijn:

  • Je kerstpakket volledig zelf samenstellen;
  • Gebruik maken van onze vooraf samengestelde pakketten;
  • De vooraf samengestelde pakketten combineren met losse producten.

  Door de enorme mogelijkheden is het waarschijnlijk lastig kiezen. Daarom hebben we zelf al een aantal pakketten samengesteld. Je vindt ze op onze kerstpakkettenpagina.

   Kerstpakketten met een handgeschreven kaart

  Wat is er leuker dan een persoonlijke handgeschreven kaart bij je kerstpakket? Bestel je voor eind september kerstpakketten voor je bedrijf, dan kun je handgeschreven kaarten aan de pakketten toe laten voegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

   Maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten

  Bij Très Bien vinden we duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Niet voor niets zijn veel van onze producten fair trade. Zo zijn onze goodiebag kerstpakketten volledig duurzaam, inclusief de verpakkingsmaterialen.

  Vanaf dit jaar mogen we onze zakelijke kerstpakketten ook maatschappelijk verantwoord noemen. Bij ieder verkocht kerstpakket doneren we namelijk een bonbon aan de voedselbank. Zo proberen we ook de mensen voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is een fijne Kerst te bezorgen.

   Grote bestelling? Bestel op tijd!

  De kerstperiode is voor Très Bien één van de drukste van het jaar. Ben je daarom van plan om een echt grote bestelling te plaatsen voor je bedrijf, dan raden we je aan om dit op tijd te doen. Om een probleemloze bezorging te kunnen garanderen, hebben we het liefst dat echt grote bestellingen uiterlijk eind september binnen zijn. Bestellingen tot ca. 20 à 30 stuks kunnen tot december nog prima besteld worden.

   Vraag een offerte aan of neem contact met ons op

  Heb je interesse in onze kerstpakketten voor jouw bedrijf? Vraag dan een offerte aan via het formulier onderaan de pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over onze kerstpakketten of over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.