Over Ons | Très Bien

Over ons


Très Bien x TriplePro

In september 2020 is er een mooie samenwerking ontstaan tussen twee Groningse bedrijven, Très Bien en TriplePro Online Marketing. Onder het motto "samen succesvoller" heeft TriplePro een webshop gemaakt voor Très Bien waarbij Très Bien verantwoordelijk is voor de productie en TriplePro voor de online marketing.

Très Bien: hoe het allemaal begon

Très Bien is een familiebedrijf dat is opgericht in 1971 en is begonnen als een notenzaak op de vismarkt in Groningen. In 1982 werd er een notenspeciaalzaak geopend aan de Stoeldraaierstraat, die daar vandaag de dag nog steeds te vinden is. In 2010 kwam er ook een groothandel bij op het Oeverkruid, hier vind je een traditionele-, biologische- en chocoladekeuken. Alle producten worden hier vers geleverd, opgeslagen en eventueel bewerkt. Daarnaast worden bepaalde producten ook helemaal zelf geproduceerd.

De belangrijkste waarden van Très Bien zijn eerlijke handel doen en alleen de beste kwaliteit producten verkopen. De noten komen dan ook overal ter wereld vandaan, om zeker te zijn van de beste kwaliteit. Zo komen de macademia's bijvoorbeeld uit het plaatsje Bundaberg in Australië, waar de lekkerste en romigste macademia's groeien. De leveranciers worden regelmatig bezocht om te verzekeren dat de noten onbespoten zijn en er geen kinderarbeid aan te pas komt. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat alle producten Fair Trade zijn.


Op bezoek bij de plantage in Spanje

TriplePro: samen succesvoller

TriplePro Online Marketing is opgericht in 2008 met als motto "samen succesvoller", "dit is waar we zijn begonnen en waarom we altijd door blijven gaan". TriplePro Online Marketing is een fullservice onlinemarketingbureau met meer dan 10 jaar ervaring. Op basis van data-analyses wordt een passende strategie bedacht voor iedere klant die uiteindelijk leidt tot een data driven campagne waarmee klanten echt verder geholpen kunnen worden.

De belangrijkste waarden van TriplePro Online Marketing zijn: behulpzaam zijn en anderen helpen, kritisch zijn op elkaars en je eigen werk, niet bang zijn om fouten te maken, gewoon ervoor gaan en even doorknallen als het nodig is, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en een gezonde dosis humor op zijn tijd.

Het team van TriplePro Online Marketing

De samenwerking tussen de twee bedrijven is tot stand gekomen tijdens de corona pandemie, waarbij de drukte in de winkel minder werd en samenwerkingen met horecaondernemers wegvielen. Hierdoor was er behoefte aan een online alternatief. Tot nu toe zijn er mooie resultaten behaald en liggen er superleuke plannen klaar voor de toekomst.

De combinatie tussen een bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van ambachtelijk gemaakte producten en een jong en innovatief online marketingbureau is een echt succes gebleken!

Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

 

Bekijk onze cadeaupakketten

 

Très Bien: de mooiste producten, met liefde bereid

Bij ons vind je de beste kwaliteitsproducten van Nederland, die altijd met liefde zijn bereid. Onze gepassioneerde medewerkers hebben verstand van en liefde voor onze mooie producten. Service leveren wij met een glimlach en wij helpen je graag met het vinden van het gewenste product. Blije klanten, daar worden wij zelf ook blij van.

Cadeaupakket of relatiegeschenk? Ook dat is mogelijk

Ben je op zoek naar een cadeaupakket of een relatiegeschenk? Ook die vind je bij Très Bien! Geef een Gold pakket cadeau aan jouw zakenrelatie, of een Oogstmand aan een jarige. Stel je liever zelf iets samen? Kom eens langs in onze winkel, dan stellen onze medewerkers met jou een pakket samen. En natuurlijk kun je deze ook laten bezorgen, bij jou of bij de gelukkige die het cadeaupakket krijgt.

Bekijk onze cadeaupakketten

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Kom langs bij ons in de winkel in Groningen of bestel online

Wil je genieten van de lekkerste noten, chocoladeproducten, zoutjes of pitten en zaden? Van maandag tot en met zondag staan wij voor je klaar in onze notenwinkel in de Groningse binnenstad. Wil je liever online bestellen? Ook dat kan. Binnen 48 uur heb je jouw bestelling in huis (levertijd afhankelijk van bestelling en periode).