Retouren - Très Bien Webshop B.V.

Retouren


Niet geweldig genoten? In Nederland en zo ook bij ons, heb je het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan van ons het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door jou gekozen vervoerder.

Zakelijke klanten (B2B) hebben geen recht op herroeping. Producten met een beperkte houdbaarheid, zoals chocoladeproducten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@tresbien.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”