Bonbons online kopen? | Handgemaakt door Très Bien

De bonbons van Très Bien zijn handgemaakt en zijn gemaakt met persoonlijke aandacht en dat proef je! De bonbons zitten bomvol smaak. Cacaobonen van hoogstaande kwaliteit en de lekkerste kruiden en specerijen zijn gebruikt. Dat te samen maakt de perfecte bonbon voor jou. We bieden een groot assortiment aan bonbons aan, zo hebben we meer dan 50 soorten bonbons in verschillende vormen en maten.

72 artikelen  Bonbons om cadeau te geven

Wil je een leuk en lekker cadeautje geven? Dan zijn de bonbons een perfecte optie voor jou. Wij bieden je veel verschillende soorten bonbons aan. Deze bonbons zijn in verschillende aantallen te bestellen en worden geleverd in een mooi doosje. De bonbons zijn in doosjes van 1, 6, 12, 20, 30, 45, 60 en 90 te verkrijgen.

Je hebt de keuze uit melk, puur of ambachtelijke bonbons. Alle bonbons op de site zijn gemakkelijk en snel te bestellen!

Gemakkelijk en snel online bonbons bestellen

Dagelijks maken wij bij Très Bien de meest creatieve en uitzinnige bonbons. Je kunt de bonbons gemakkelijk online bestellen in een doosje, hierdoor kun je ook iemand makkelijk verrassen. Nadat we jouw bestelling hebben gekregen gaan onze chocolatiers aan de slag. Je krijgt hierdoor verse en overheerlijke bonbons op de mat.

Waar bereiden we onze bonbons?

Très Bien heeft in 2010 een groothandel geopend in Groningen. Op deze locatie is een traditionele keuken, een biologische keuken en chocolade keuken aanwezig. De bonbons worden hier gemaakt en verstuurd naar binnen- en buitenland. Wij leveren niet alleen aan particulieren maar ook aan bedrijven.

Kun je niet langer wachten?

Sta je al te popelen om de bonbons te proeven? Dan ben je van harte welkom in onze winkel, waar onze medewerkers al op je staan te wachten. De verse bonbons liggen al klaar voorje!


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >