Beterschap cadeaupakketten | Très Bien

Beterschap cadeaupakketten


Wil je iemand op een persoonlijke manier beterschap wensen? Bij Très Bien hebben we superleuke cadeaupakketten om de zieke een beetje op te vrolijken. Want wie wordt er nou niet vrolijk van lekkere noten, zuidvruchten en chocolade? Bekijk hier ons aanbod.

Wens iemand beterschap met een cadeaupakket

Als iemand in je omgeving al een tijdje ziek is of in het ziekenhuis ligt is het wel zo leuk om diegene op te vrolijken met een leuke verrassing. Een beterschap cadeaupakket is de perfecte optie.

Wat zit er in de cadeaupakketten?

De beterschap cadeaupakketten van Très Bien zijn gevuld met heerlijke verse producten, waaronder:

  • Verse gezonde noten
  • Een doosje bonbons
  • Gedroogde zuidvruchten
  • Een biologisch sapje

Beterschap cadeaupakketten online bestellen

Bestel je beterschap cadeaupakketten vandaag nog online bij Très Bien. Kies je cadeaupakket en voeg er een leuk kaartje met een lieve tekst bij om het cadeau extra persoonlijk te maken. Je kunt ervoor kiezen om het cadeaupakket op je eigen adres te laten bezorgen en het zelf langs te brengen, of om het direct bij de zieke thuis te laten bezorgen, door zijn/haar adres in te vullen bij het verzendadres. Moet het pakketje naar het ziekenhuis? Vermeld dan even de afdeling en het kamernummer in de opmerkingen. Als je een cadeaupakket met een minimale waarde van €40 bestelt, betaal je geen verzendkosten. Het pakket wordt binnen 2 werkdagen verzonden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of stuur een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >