Paaschocolade bestellen | #1 in Paaschocolade Online

Lekkere Paaschocolade

Pasen, een feestje voor iedere chocolade liefhebber. Want zeg nou eerlijk? Wie is er niet gek op die lekkere paaseitjes of een heerlijke chocolade haas? Voor de lekkerste paaschocolade ben je bij Très Bien aan het juiste adres. Bestel jouw paaschocolade nu online of bezoek onze winkel met lekkernijen. Bestel je de chocolade online? Dan wordt deze veilig verzonden.

2 artikelen  Ons assortiment met chocola in de paasperiode

Pasen is niet alleen voor echte chocolade liefhebbers een prachtige tijd van het jaar. Ook voor ons is het een feest om weer een fantastisch paasassortiment samen te stellen. Denk hierbij aan grote chocolade eieren, paaseitjes, chocolade paashazen en andere paasfiguren. Het grootste deel van onze paaschocolade wordt gemaakt in ons chocolade atelier. Heerlijke ambachtelijke chocolade van de allerhoogste kwaliteit. De heerlijke paaschocolade producten in onze webshop zijn dan ook perfect om cadeau te doen aan iemand of om er lekker zelf van te genieten.

Paaschocolade webshop mét fysieke winkel in Groningen

Très Bien is niet alleen een webshop, we hebben namelijk ook een winkel in centrum Groningen waar wij naast paaschocolade ook nog veel andere producten aanbieden. Ben je dus op zoek naar Paaschocola in Groningen? Kom dan ook eens langs in onze winkel aan de Stoeldraaierstraat in Groningen!

Wanneer je de winkel binnenloopt word je door onze medewerkers onthaalt alsof je er elke dag komt. Voor vragen kan je altijd terecht bij onze medewerkers, ze helpen je graag door je te adviseren. Ben jij op zoek naar een speciaal cadeautje voor een collega of familielid? Geen probleem ze hebben genoeg ervaring om je te helpen.

Online bestellen en af laten leveren als cadeau

Bestel je de chocolade deze paasperiode online? Dan ben je altijd verzekerd van 100% kwaliteitsgarantie. Alle online bestelde chocolade producten worden direct vanuit onze chocoladefabriek verzonden. Daarnaast verzenden wij op een zeer veilige manier, waardoor de kans op breuk zeer miniem is! De paaschocolade als cadeautje weggeven? Tijdens het afrekenen kun je ervoor kiezen om de paaschocolade te laten bezorgen als cadeautje op een ander adres. Voeg in de winkelwagen aan je bestelling een cadeauverpakking toe om de ontvanger extra te verrassen.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >