Paaschocolade bestellen | #1 in Paaschocolade Online | Très Bien

Pasen, een feestje voor iedere chocoladeliefhebber. Want zeg nou eerlijk? Wie is er niet gek op die lekkere paaseitjes of een heerlijke chocoladehaas? Voor de lekkerste paaschocolade ben je bij Très Bien aan het juiste adres. Bestel jouw paaschocolade nu online. Dan wordt deze veilig verzonden.

49 artikelen  Ons assortiment met chocola in de paasperiode

Pasen is niet alleen voor echte chocoladeliefhebbers een prachtige tijd van het jaar. Ook voor ons is het een feest om weer een fantastisch paasassortiment samen te stellen. Ieder jaar komen er nieuwe smaken bij en natuurlijk houden we toppers in paaschocolade ook voor je in het paasassortiment. Wij gebruiken Callebaut chocolade voor het maken van overheerlijke chocoladepaaseitjes. Het spreekt voor zich dat we deze in heel veel smaken hebben. Ga je voor vertrouwd melk, puur of wit of ga je voor iets avontuurlijks, zoals een Boswandeling paaseitje of paaschocolade met Bailey's? Er is veel te kiezen in chocoladesmaken, laat je verrassen door alle smakelijke paaschocolade.

Chocolade voor Pasen is meer dan alleen paaseitjes

Naast paaseitjes hebben we natuurlijk ook grote chocolade eieren, chocolade paashazen en andere paasfiguren voor jou in het paasassortiment. Want van echt duurzame en smakelijke chocolade kunnen wij bij Très Bien natuurlijk alles maken. En wat wij voor lekkers maken aan paaschocolade, kun jij heel eenvoudig in onze shop bestellen. Zo kun jij dit jaar eenvoudig jouw Pasen nog lekkerder maken met chocolade van zeer hoge kwaliteit in heerlijke smaken en deze laten bezorgen.

Paaschocolade van ambachtelijke chocolade

We gebruiken overheerlijke Callebaut chocolade voor onze paaschocolade. Deze is duurzaam, want gemaakt van traceerbare cacaobonen. Hierdoor smaakt onze paaschocolade nog lekkerder. Het is niet voor niets dat de grootste chefs en chocolademakers ter wereld dagelijks met Callebaut chocolade aan de slag gaan. Niet alleen proef je de kwaliteit van de chocolade op alle mogelijke manieren terug, het is ook een fijn product om mee te werken. Zo komen we steeds tot nieuwe smaken en mogelijkheden. Het grootste deel van onze paaschocolade wordt gemaakt in ons chocolade-atelier. Heerlijke ambachtelijke chocolade van de allerhoogste kwaliteit bestel je eenvoudig bij Très Bien en wordt deze Pasen snel en veilig bij jou thuis bezorgd.

Online bestellen en af laten leveren als cadeau

Bestel je jouw chocolade deze paasperiode online? Dan ben je altijd verzekerd van 100% kwaliteitsgarantie. Alle online bestelde chocolade producten worden direct vanuit onze chocoladefabriek verzonden. Daarnaast verzenden wij op een zeer veilige manier, waardoor de kans op breuk zeer miniem is! De paaschocolade als cadeautje weggeven? Tijdens het afrekenen kun je ervoor kiezen om de paaschocolade te laten bezorgen als cadeautje op een ander adres. Voeg in de winkelwagen aan je bestelling een cadeauverpakking toe om de ontvanger extra te verrassen.

De heerlijke paaschocolade producten in onze webshop zijn ook perfect om cadeau te doen aan iemand of om er lekker zelf van te genieten. Wie ga jij verrassen met lekkere chocolade voor Pasen van Très Bien en welke smaken ga jij proberen dit jaar?


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >