Oud & Nieuw cadeaupakketten | Très Bien

Oud & Nieuw cadeaupakketten


Oud & Nieuw is voor velen het favoriete feest van het jaar. Wat is er leuker dan het oude jaar feestelijk afsluiten en het nieuwe jaar goed beginnen? Dit doe je natuurlijk het beste met onze heerlijke cadeaupakketten. Bekijk hier ons aanbod.

Wens iemand een gelukkig nieuwjaar met een heerlijk cadeaupakket

Verras je collega's, werknemers, familie of vrienden met een cadeaupakket van Très Bien voor Oud & Nieuw. Een pakket met heerlijke producten om goed het nieuwe jaar in te gaan, wie wil dat nou niet? Sluit het jaar af met een lekker flesje champagne, luxe bonbons en heerlijke borrelnootjes.

Wat zit er in de cadeaupakketten voor Oud & Nieuw?

De cadeaupakketten voor Oud & Nieuw zijn rijkelijk gevuld met onze verse producten, waaronder:

  • Verse notenmixen
  • Luxe bonbons
  • Pindarotsjes
  • Een fles wijn of champagne
  • Champagneglazen

Bestel vandaag nog je cadeaupakket voor Oud & Nieuw online bij Très Bien

Bestel je cadeaupakket voor Oud & Nieuw nu gemakkelijk en snel online. Kies welk cadeaupakket je wilt, en voeg er eventueel nog een leuk kaartje met een persoonlijke tekst aan toe om je cadeau voor Oud & Nieuw compleet te maken. Je kunt ervoor kiezen om het cadeaupakket op je eigen adres te laten bezorgen en het zelf langs te brengen, of om het direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen, door zijn/haar adres in te vullen bij het verzendadres. Wil je meerdere pakketten laten bezorgen? Stuur ons dan een mail, dan sturen we je een adressenbestand op.

Als je een cadeaupakket van €40 of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Omdat Kerst en Oud & Nieuw erg drukke periodes voor ons zijn, kunnen we niet altijd binnen 2 werkdagen leveren. Bestel je Oud & Nieuw cadeaupakket daarom ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >