Ongezouten cashewnoten kopen | Très Bien.

Op zoek naar een heerlijk gezond tussendoortje? Dan zijn de ongezouten cashewnoten van Très Bien wat voor jou. Deze heerlijke noten zitten boordevol met gezonde voedingsstoffen. Eet ze los als gezonde snack of gebruik ze in een heerlijk recept. Wat je ook maar wil, met de ongezouten cashewnoten van Très Bien ben je altijd gegarandeerd van een ware smaaksensatie.

1 artikelen  

Verwijder alle


Gezonde ongezouten cashewnoten

Wist je dat ongezouten cashewnoten één van de gezondste noten zijn die er bestaan? Deze noten bevatten vele essentiële voedingsstoffen. Zo bevat 100 gram van deze lekkere nootjes 75% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid magnesium die je nodig hebt. Naast magnesium bevatten deze noten ook vele andere mineralen zoals: ijzer, koper, zink en fosfor. Verder zijn ongezouten cashewnoten zeer rijk in eiwitten. Zo bevat een handje van deze noten net zoveel eiwitten als één kippenei. Noten hebben over het algemeen een redelijk hoog vetgehalte. Van alle noten hebben cashewnoten echter één van de laagste vetgehaltes, en bevatten ze voornamelijk onverzadigde vetten die goed zijn voor je hart en vaten. De gemiddelde Nederlander krijgt dagelijks te veel zout binnen, daarom is het beter om voor de ongezouten variant te gaan, zo verlaag je de kans op hart- en nierproblemen.


Heerlijk koken met ongezouten cashewnoten

Naast dat ongezouten cashewnoten een heerlijke gezonde snack zijn, kun je deze veelzijdige noten ook gebruiken in vele verschillende gerechten. Bijvoorbeeld een heerlijke notenkoek, een heerlijke chocolade-notentaart of een lekker toetje met cashewcrème. Uiteraard zijn deze gezonde noten ook heerlijk te verwerken in vele warme gerechten. Pasta's, salades en vele rijstgerechten worden nog lekkerder met wat heerlijke ongezouten cashewnoten erin verwerkt. Op zoek naar inspiratie? Probeer dan eens één van onze vele lekkere recepten.


Ongezouten cashewnoten bestellen bij Très Bien

Bij Très Bien vind je ongezouten cashewnoten van uitstekende kwaliteit. De noten komen van notenboeren uit Vietnam. De notenboeren in Vietnam telen deze noten met ontzettend veel aandacht voor de hoogste kwaliteit. Door onze cashewnoten in te kopen bij deze notenboeren kunnen we jou altijd een heerlijke smaak garanderen. Verder branden wij de noten bij Très Bien altijd vers op bestelling. Zo heb je altijd de verste gebrande noten met de rijkste smaken. Geïnteresseerd in onze heerlijke ongezouten cashewnoten? Bestel ze dan nu via onze webshop. Of kom snel eens langs in onze winkel in hartje Groningen en ervaar zelf de heerlijke geur van vers gebrande noten.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >