Chocoladedruppels kopen | Handgemaakt van Très Bien

Op zoek naar de lekkerste chocoladedruppels? Dan ben je hier op het juiste adres. Onze chocoladedruppels zijn gemaakt van de beste kwaliteit Belgische Callebaut chocolade en verkrijgbaar in grote hoeveelheden. Perfect als je zelf lekkere chocolade creaties wilt gaan maken. Bekijk hier ons aanbod.

5 artikelen  Verschillende soorten chocoladedruppels kopen

Ons assortiment bestaat uit 5 verschillende soorten chocoladedruppels:

  • Chocoladedruppels Wit
  • Chocoladedruppels Melk
  • Chocoladedruppels Puur
  • Chocoladedruppels Ruby
  • Chocoladedruppels Gold

Naast de klassieke smaken wit, melk en puur verkopen we ook chocoladedruppels gemaakt van ruby en gold chocolade. Bij de ruby chocolade worden de cacaobonen op een andere manier verwerkt, waardoor de chocolade een roze kleur en een zoete, fruitige smaak krijgt. De gold chocolade heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een gouden kleur en een heerlijke karamelsmaak met een vleugje toffee, room en een snufje zout. De chocoladedruppels zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 200 gram, 1 kilo en 10 kilo.

Waarvoor kun je chocoladedruppels gebruiken?

De chocoladedruppels van TrèsBien worden gemaakt van echte Callebaut chocolade en zijn ideaal om te laten smelten en om vervolgens mee te bakken. Je kunt het gebruiken voor taarten, koekjes of andere leuke chocolade creaties. Ook is het ideale chocolade om mee te fonduen. Je kunt de chocoladedruppels natuurlijk ook gewoon los eten als zoet tussendoortje of bij je ontbijt met muesli en yoghurt.

Bestel gemakkelijk en snel chocoladedruppels online bij Très Bien

Bestel vandaag nog de chocoladedruppels online bij TrèsBien, ze worden binnen 2 werkdagen verzonden. Heb je een grote hoeveelheid nodig? Dat is geen probleem! Daarnaast worden bestellingen boven de €40 worden helemaal gratis verzonden. Heb je nog vragen over onze chocoladedruppels of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice of stuur ons een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >