Ambachtelijke chocoladerotsjes | Wit, Melk & Puur | Très Bien

Chocolade pindarotsjes, wie is er niet gek op? Wij kunnen er in elk geval niet vanaf blijven. Onze pindarotsjes worden elke dag vers bereid door onze chocolatiers met de beste kwaliteit pinda's en Belgische chocolade. Zó lekker, die moet je gewoon proeven! Bekijk hier ons aanbod.

4 artikelen  Verschillende soorten chocoladerotsjes kopen

We verkopen in totaal 4 verschillende soorten chocolade pindarotsjes:

  • Witte chocolade pindarotsjes
  • Melkchocolade pindarotsjes
  • Pure chocolade pindarotsjes
  • Chocolade pindarotsjes mix

Naast de losse witte, pure en melkchocolade pindarotsjes, verkopen we ook een mix van deze drie soorten, voor iedereen die niet kan kiezen.

Hoe worden de chocolade pindarotsjes gemaakt?

Onze chocolade pindarotsjes worden op ambachtelijke wijze gemaakt van de lekkerste Belgische Callebaut chocolade en de beste kwaliteit pinda's. Het maken van chocoladerotsjes is eigenlijk super simpel, je smelt de chocolade, mengt het met de pinda's, leg het op een bakplaat en laat de chocolade stollen. Smullen maar!

Ook leuk om weg te geven

Nog inspiratie nodig voor een leuk cadeautje? Onze chocolade pindarotsjes zijn superleuk om cadeau te geven aan een echte chocolade liefhebber. Je kunt ervoor kiezen om een kaartje met een eigen tekst toe te voegen om het cadeau extra persoonlijk te maken.

Bestel gemakkelijk en snel chocoladerotsjes online bij Très Bien

Bestel vandaag nog de chocoladerotsjes online bij TrèsBien, ze worden binnen 2 werkdagen verzonden. Het hele kantoor of al je vrienden trakteren? Dat is geen probleem! Daarnaast worden bestellingen boven de €40 worden helemaal gratis verzonden. Heb je nog vragen over onze chocolade pindarotsjes of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice of stuur ons een chatje.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >