Gebrande noten kopen | Très Bien

In ons assortiment vind je heerlijke vers gebrande noten. Onze noten zijn van hoge kwaliteit en komen uit allerlei verschillende landen. Zo komen onze cashewnoten uit Vietnam, de hazelnoten uit Italië en de amandelen uit Spanje. Dit doen we omdat we alleen voor de beste kwaliteit noten kiezen.

43 artikelen  

Verwijder alle


Hoe worden gebrande noten gemaakt?

Al onze noten zijn met zorg geselecteerd. We hebben een goede relatie met onze leveranciers en we kunnen met zekerheid zeggen dat alle producten die wij verkopen Fair Trade en onbespoten zijn. Als de noten eenmaal bij ons binnenkomen wordt er een deel gebrand. Dit doen we door de noten te frituren in arachideolie. Arachideolie is een plantaardige olie die uit pinda's wordt gewonnen, en die ideaal is om noten mee te branden. Onze noten worden altijd vers gebrand, zodat je de lekkerste gebrande noten met zout thuis op de deurmat krijgt.

Zijn gebrande noten gezond?

Veel mensen denken dat gebrande noten veel ongezonder zijn dan de ongebrande, rauwe variant. Dit is echter niet waar. De gebrande noten worden weliswaar gefrituurd, maar omdat noten van nature al veel onverzadigde vetten bevatten, wordt de olie niet opgenomen. Ongebrande en gebrande noten bevatten dus ongeveer evenveel vet. Onze gebrande noten met zout zijn dan ook een perfecte gezonde snack voor bij de borrel.

Ook leuk om als cadeau te geven

Ken je een echte notenliefhebber? Geef hem of haar dan een zakje van onze heerlijke gebrande noten cadeau. We hebben ook hele leuke cadeaupakketten waar gebrande noten bij zitten. Voeg eventueel nog een kaartje met een boodschap toe om het nét even iets persoonlijker te maken.

Bestel je gebrande noten online bij Très Bien

Bestel je gebrande noten supermakkelijk bij ons online. Al onze bestellingen gaan binnen 48 uur de deur uit, je hebt ze dus binnen noot time in huis. Bestellingen met een waarde van 40 euro of meer worden helemaal gratis verzonden. Heb je vragen over de gebrande noten? Neem dan gerust contact met ons op.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >