Gekruide noten kopen? | Très Bien

Steeds meer mensen voegen noten toe aan hun eetpatroon. Dit is niet zo gek aangezien noten ontzettend veel voordelen heeft voor jouw gezondheid. Zo bevatten ze onder andere verzadigde vetten die goed zijn voor de doorbloeding van jouw hart en bloedvaten. Ondanks dat we meer noten eten, blijft het voor veel mensen lastig om iedere dag een handvol noten te consumeren. Om dit een stuk gemakkelijker te maken zijn er de gekruide noten. Bekijk snel het gehele assortiment van Très Bien en laat het water in je mond lopen!

2 artikelen  

Verwijder alle


Gezonde gekruide noten eten

Wist je dat gekruide noten net zo gezond zijn als ongekruide noten? De voornaamste reden hiervoor is dat de meeste kruiden een bevorderende werking hebben op jouw gezondheid. Een goed voorbeeld hiervan is paprikapoeder. Dit kruid staat erom bekend dat het de ijzer opname in het bloed verbeterd, het immuunsysteem versterkt en het risico verkleint op hart- en vaatziekten. De meeste gekruide noten bevatten vandaag de dag een mix van paprikapoeder, knoflookpoeder en komijn. Door deze kruiden ervaar je dus niet alleen een heerlijke milde smaaksensatie, maar geef je ook direct je gezondheid een boost. Ideaal voor iedereen die bewuster wil eten.

Geef een boost aan jouw gezondheid

Natuurlijk heeft ieder kruid zijn eigen voordelen, waardoor het verstandig is om regelmatig te kiezen voor een andere kruidenmix op jouw noten. Maar hoe zit dit met de noten zelf? Uit onderzoek van het voedingscentrum is gebleken dat noten echte uitblinkers zijn op het gebied van vetten, mineralen en vezels. Niet voor niets wordt er aanbevolen om iedere dag een handje vol noten te eten om jouw gezondheid te verbeteren. Zo versterken noten niet alleen het brein, maar voorkomt het ook overgewicht. Dit laatste is te verklaren doordat gekruide noten veel vetten bevatten. Hierdoor raak je sneller verzadigd en ga je minder vaak snacken. Door noten toe te voegen aan jouw voedingspatroon denk je wel twee keer na voordat je dat verleidelijk koekje pakt. Geef je leven een gezonde noot!

Gekruide noten kopen bij Très Bien

Heb je zin gekregen in verrukkelijke gekruide noten? Kom dan naar Très Bien in Groningen en laat je verleiden door ons groot assortiment aan noten. Zo vind je bij ons de echte gezondheidstoppers, zoals: cashewnoten, amandelen, hazelnoten, walnoten en pecannoten. Al deze noten worden biologisch geteeld door onze leveranciers om je de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor de dagen waarop je eens wilt snoepen. Onze chocolatiers maken iedere dag weer de lekkerste bonbons waar het water je gegarandeerd van in je mond loopt. Lukt het je niet om onze winkel te bezoeken? Dan kan je natuurlijk terecht in onze webwinkel. Hier is ons gehele assortiment te vinden en heb je jouw lekkernijen al binnen twee werkdagen in huis. Dat is nog eens mooi meegenomen als je eens niet de deur uit wilt!


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >