Hazelnoten Kopen? | Vers gebrand of ongebrand | Très Bien

Heerlijke knapperige hazelnoten! Lekker om zo uit de hand te eten of om toe te voegen aan een lekker recept. Met name ongebrande hazelnoten zijn rijk aan vitaminen en mineralen. Wil je net even iets anders proberen? Wacht dacht je van onze chocolade-, of gekarameliseerde hazelnoten?

7 artikelen  

Verwijder alle


Wat zijn de voordelen van hazelnoten?

Hazelnoten zijn ontzettend gezond en kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. De noten bevatten veel onverzadigde vetten, vitamine E en B6. Die zorgen op hun beurt weer voor een gezond hart, bloedvaten en een gezond cholesterol. Met een handje vol hazelnoten ca. 100 gram zit je al aan je dagelijkse aanbevolen Vitame E, maar ook aan de helft van je dagelijks aanbevolen vitamine B. Nog een fijn voordeel is dat de noten veel gezonde vetten en relatief veel calorieën bevatten. Zo krijg je minder snel honger. Voor een goede stofwisseling zijn hazelnoten ook zeker aan te raden. Liever in de mix? Dat kan ook we hebben verschillende melanges waar hazelnoten in zitten.

Wat is het verschil tussen witte en bruine hazelnoten?

Witte ook wel geblancheerde hazelnoten zijn ontdaan van hun bruine jasje. Het velletje en de textuur van bruine hazelnoten vinden sommige mensen onaangenaam. Daar ze te blancheren zijn de textuur en smaak iets zachter, zonder dat de noten hierdoor veel voedingsstoffen verliezen.

Welke soorten hazelnoten kun je bij Très Bien kopen?

  • Italiaanse hazelnoten
  • Gekarameliseerde hazelnoten
  • Chocolade hazelnoten
  • Bruine hazelnoten
  • Geblancheerde hazelnoten

De lekkerste recepten met hazelnoten

Naast dat hazelnoten heerlijk zijn als tussendoortje, kun je ze ook verwerken door de kwark, yoghurt, door het dessert of door een salade. Wij hebben een aantal lekkere recepten voor je:

Hazelnoten kopen bij Trés Bien

Wat jouw favoriete soort hazelnoten ook zijn, bij Trés Bien ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Dagelijks vers bereid en verpakt. Bestel jouw hazelnoten gemakkelijk en voordelig online bij dé hazelnoten specialist.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >