De Lekkerste Moederdag Cadeaupakketten vanaf € 12,99 | Trés Bien

Moederdag, de dag dat alle moeders in het zonnetje gezet worden. Een leuk cadeautje hoort er natuurlijk ook bij, maar wat geef je je moeder nou op Moederdag? Gelukkig hebben we bij Très Bien superleuke pakketten samengesteld voor Moederdag. Bekijk hier ons aanbod.

5 artikelen  Wat zit er in de Moederdag pakketten?

De Moederdag cadeaupakketten zijn gevuld met onze heerlijke verse producten. De producten die je in de cadeaupakketten kunt vinden zijn onder andere bonbons, roze pindarotsjes, brownies, verse noten, Japanse matcha thee, yoghurtvruchten, black pepper crackers, macarons en een drankje naar keuze. De bonbons zijn allemaal in Moederdag thema met roze en rode kleuren en in de vorm van bloemen en hartjes. De macarons zijn super uniek omdat ze ook in de vorm van een hartje zijn en ze zijn allemaal rood, roze of paars gekleurd. De drankjes waaruit je kunt kiezen zijn: bier, witte wijn, rode wijn, rosé of een sapje.

Verschillende soorten Moederdag cadeaupakketten

We verkopen in totaal 6 verschillende Moederdag cadeaupakketten in verschillende prijsklassen vanaf €12,99 tot €129,99. De cadeaupakketten die we verkopen zijn:

  • Moederdag Cadeau - Mamma Mia
  • Moederdag Cadeau - Mamma Brownie
  • Moederdag Cadeau - Mamma Matcha
  • Moederdag Cadeau - Mamma Macarons
  • Moederdag Cadeau - Mamma Ruby
  • Moederdag Cadeau - Mamma Merci

De meeste cadeaupakketten komen in een luxe zwart cadeautasje met een gouden TrèsBien logo.Het Mamma Ruby pakket komt op een mooie houten tapasplank en het Mamma Merci pakket in een mooie houten kist met deksel.

Gemakkelijk en snel je cadeaupakket voor Moederdag online bestellen

Bestel vandaag nog je cadeaupakket voor Moederdag online bij TrèsBien. Alle bestellingen gaan binnen 2 werkdagen de deur uit. Als je een pakket van €40 of meer bestelt, zijn de verzendkosten helemaal gratis! Je kunt ervoor kiezen om een kaartje met een tekst te laten toevoegen om het extra persoonlijk te maken. Heb je nog vragen over één van de Moederdag cadeaupakketten of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of chat.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >