GRATIS BEZORGING VANAF €40
VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
LUXE CADEAU VERPAKKING
  • GRATIS BEZORGING VANAF €40
  • VANDAAG BESTELD BINNEN 48 UUR VERZONDEN
  • LUXE CADEAU VERPAKKING
webwinkel
logo tresbien
logo tresbien

Ongezouten pistachenoten

Tegenwoordig zijn wij ons steeds meer bewust van de producten die wij eten. Zo is het aantal mensen dat minder zout is gaan eten aanzienlijk toegenomen. Dit is maar goed ook, want het is inmiddels algemeen bekend dat zout een slechte invloed heeft op onze gezondheid. Om nadelige gevolgen te voorkomen kan je beginnen door ongezouten pistachenoten toe te voegen aan jouw voedingspatroon. Deze noten bevatten geen zout en smaken hemels. Bekijk snel het assortiment van Très Bien en misschien eet jij straks een stuk vaker onze verrukkelijke ongezouten pistachenoten!

FILTERSCATEGORIEËN
Filters

PRIJS

GEBRAND OF ONGEBRAND

ZOUT OF ONGEZOUTEN

ALLERGENEN

GEPELD OF ONGEPELD

PRODUCTSOORT

Categorieën

Productresultaten: 2

SORTEER

Alle Ongezouten pistachenoten

Hulp nodig bij uw bestelling?

Gezonder leven met ongezouten pistachenoten

Wist je dat ongezouten pistachenoten niet alleen gezonder zijn, maar ook nog een heleboel positieve effecten hebben op jouw lichaam? Deze noten bevatten immers veel voedingsstoffen. Deze voedingstoffen zijn nodig als brandstof voor jouw lichaam. Hiermee is het voor je lichaam mogelijk om hormonen, enzymen en bloed aan te maken. Daarnaast zijn voedingsstoffen ontzettend belangrijk voor de opbouw en het onderhoud van je spieren. In ongezouten pistachenoten zitten deze voedingsstoffen in de vorm van eiwitten, vezels, mineralen en vitamines. Hierbij kan je denken aan B1, B2, B6, B11, C en E. Hiermee zijn de ongezouten pistachenoten de perfecte snack voor iedereen die tussendoor iets gezonds wil eten.

Afvallen met pistachenoten

Fabel? Nee, zeker niet! Het is wetenschappelijk bewezen dat je kan afvallen door dagelijks een hand vol pistachenoten te eten. Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat het slechts om de ongezouten variant gaat. De ongezouten pistachenoten zijn immers onbewerkt en bevatten daardoor de meeste vitaminen en mineralen. Daarnaast bevatten deze noten ontzettend veel onverzadigde vetten. Deze vetten worden snel door jouw lichaam opgenomen, waardoor je uiteindelijk minder snel trekt zult hebben. Je gaat dus minder tussendoortjes eten wanneer je iedere dag een hand vol ongezouten pistachenoten aan jouw voedingspatroon toevoegt. Doordat je minder gaat snacken, krijg je minder calorieën binnen en zal je dus langzamerhand afvallen. Niet voor niets adviseren voedingsspecialisten al jaren het regelmatig consumeren van gezonde noten.

Ongezouten pistachenoten kopen bij Très Bien

Wil jij overstappen op een gezondere levensstijl? Dan ben je bij Très Bien zeker weten aan het juiste adres! In ons assortiment vind je diverse gezonde snacks die een positief effect hebben op jouw gezondheid. Hierbij kan je denken aan onze versgebakken pitten en zaden, granola en zuidvruchten. Door deze etenswaren aan jouw ontbijt of lunch toe te voegen heb je al snel de dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen binnen. Wil je op een vrije dag een keertje genieten van lekkernijen? Ook dan kan je bij ons terecht voor ambachtelijke chocolade. Mocht het niet lukken om naar onze winkel in Groningen te komen, dan verzenden wij je bestelling gratis vanaf €40. Met zoveel voordelen ga je natuurlijk ongezouten pistachenoten kopen bij Très Bien!

usercartchevron-down