De beste notenpasta's zonder toevoegingen | Très bien

Ben jij op zoek naar een heerlijke notenpasta? Bij Très Bien vind je verschillende notenpasta's, gemaakt van premium noten. Of je nou op zoek bent naar pinda crème of amandel crème, bij ons koop je de allerlekkerste notencrèmes. Bekijk ons assortiment hieronder en bestel snel jouw favoriet.

8 artikelen  Notenpasta kopen: met of zonder zeezout

In ons assortiment zijn verschillende notenpasta's en noten crèmes te vinden. Zo verkopen we bijvoorbeeld cashew-macademia crème, amandel crème en pinda crème. Alle soorten pasta's zijn verkrijgbaar zowel met als zonder zeezout. Onze notenpasta's kun je op verschillende manieren toevoegen aan jouw dieet. Smeer de notenpasta op een boterham of doe een schep door de salade. Na het eten van een notenpasta zul je nog lang een vol gevoel houden, door de grote hoeveelheid vezels, eiwitten en onverzadigde vetzuren.

Gezonde vervanger voor pindakaas

Onze notenpasta's zijn dus niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. De pasta's zijn een goede vervanger voor de potten pindakaas die je in de supermarkt koopt. Niet alleen zijn onze pasta's smaakvoller, ook zijn ze een stuk gezonder. De natuurlijke vetten in de pasta dragen bij aan het verlagen van het cholesterolgehalte. De kans op het krijgen van hart- en vaatziekten is hierdoor kleiner. Volgens het voedingscentrum heeft een handje vol noten per dag een goed effect op de gezondheid. Door het toevoegen van onze gezonde pindakaas aan je dieet zit je zo op de dagelijks geadviseerde hoeveelheid.

Notenpasta online kopen bij Très Bien

Notenpasta online kopen bij Très Bien is altijd een goed idee. Wij zorgen er namelijk voor dat al onze producten van de beste kwaliteit zijn. Onze notencrèmes heb je binnen noot time in huis. Wij verzenden alle bestellingen namelijk binnen 48 uur. Bestel je voor meer dan 40 euro? Dan bezorgen wij onze producten gratis. Naast notenpasta's verkopen wij ook bonbons, muesli en zuidvruchten. Heb je nog vragen over onze notenpasta of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.


Bon, bon, bon

De heerlijkste Fair Trade bonbons bestel je snel bij ons online. Doosjes bonbons zijn er al vanaf 4,99.

Alle bonbons bekijken

Recepten met onze ingrediënten

Regelmatig werken wij bij Très Bien samen met foodbloggers en andere influencers, om de meest heerlijke gerechten samen te stellen. Benieuwd naar alle gerechten en bijbehorende recepten? Op onze blogpagina vind je ze allemaal terug!

Bekijk alle recepten >